Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Pytanie odnośnie PACC'a (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45179)

coonrad 08-08-2005 21:00

Pytanie odnośnie PACC'a

Witam.

Mam pytanie odnośnie Premium Accounta. Otóż czekając na nowe serwery chciałbym mieć przygotowane konto z możliwością aktywowania Pacca. Chodzi mi o to, żeby premium był zapłacony, ale nie aktywowany tzn. żeby dni nie leciały. Czy jest to możliwe kupując bezpośrednio przez Tibia.com? Zapłacę a Pacc będzie czekał na aktywację.

Z góry dzięki
^^ Pozdrawiam

Wikt 08-08-2005 21:08

Zły dział.

Z tego, co wiem - wydaje mi się, że jak osobiście kupisz PACC od Cipsoftu, to aktywowany jest ASAP. I nie mozesz go odstawić na późniejszą aktywację.

Ale jeśli kupisz PACC za pośrednictwem np. tibii.pl, albo jak kolega ci kupi, to wtedy można tak zrobić.

coonrad 08-08-2005 21:59

No to dajmy na to, że kupię przez tibia.pl to po jak długo mogę odwlekać jego aktywację?

SKAJMA 08-08-2005 22:10

nie wiem dokładnie ale chyba sie nie da

Cafe 08-08-2005 22:14

PACC jest aktywny od tego momentu jak sie zalogujesz na postac.

np: Wysłales kase na pacca cipsoft dal ci pacca w wtorek a ty na postac weszłes dopiero w piatek - wniosek: PACC leci dopiero od pitaku.

Zły dział

Raul 09-08-2005 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez coonrad
No to dajmy na to, że kupię przez tibia.pl to po jak długo mogę odwlekać jego aktywację?

Zapytany o to SGM odpowiedział, że ma się nieskończoną ilość czasu na aktywację.

PinGOnE 09-08-2005 02:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cafe
PACC jest aktywny od tego momentu jak sie zalogujesz na postac.

np: Wysłales kase na pacca cipsoft dal ci pacca w wtorek a ty na postac weszłes dopiero w piatek - wniosek: PACC leci dopiero od pitaku.

Zły dział

Nieprawda. Paca mozesz zamowic sobie np. dziś - powiedzmy ze dostaniesz go za 2 dni, ale wcale nie musisz go aktywowac od razu. Mozesz to odwlekać w nieskończoność. Aby aktywować pacc musisz sie zalogować na www.tibia.com i tam jako pierwsza wiadomosc bedzie "Ktos oplacil Ci pacca. Czy zgadzasz sie na uaktywnienie?". Obojetne jest to czy zamowi Ci ktoś czy zrobisz to sam przez tibia.com.

Cafe 09-08-2005 07:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PinGOnE
Nieprawda. Paca mozesz zamowic sobie np. dziś - powiedzmy ze dostaniesz go za 2 dni, ale wcale nie musisz go aktywowac od razu. Mozesz to odwlekać w nieskończoność. Aby aktywować pacc musisz sie zalogować na www.tibia.com i tam jako pierwsza wiadomosc bedzie "Ktos oplacil Ci pacca. Czy zgadzasz sie na uaktywnienie?". Obojetne jest to czy zamowi Ci ktoś czy zrobisz to sam przez tibia.com.

Nie dopisałem w poprzednim poscie: chodzi mi o pacca ze poprostu wysyłasz kase do cipsoftu, nie przez tibia.pl, a jesli robisz tak jak mówiłem ze to ty wysyłasz kase do cipów to pacc bedzie aktywny dopiero jak sie zalogujesz na postać.

Jackal Silentdark 10-08-2005 23:13

1. zakładasz nowy acc
2. create new char (obojętnie jaki świat)
3. kupujesz pacc na ten acc
4. czekasz na nowy swiat i nie logujesz sie na tym charku
5. startuje new world, tworzysz tam chara i grasz

proste, a pacc moze byc nieaktywowany z tego co wiem w nieskończoność,

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27.