![]() |
Pytanie odnośnie PACC'a
Witam.
Mam pytanie odnośnie Premium Accounta. Otóż czekając na nowe serwery chciałbym mieć przygotowane konto z możliwością aktywowania Pacca. Chodzi mi o to, żeby premium był zapłacony, ale nie aktywowany tzn. żeby dni nie leciały. Czy jest to możliwe kupując bezpośrednio przez Tibia.com? Zapłacę a Pacc będzie czekał na aktywację. Z góry dzięki ^^ Pozdrawiam |
Zły dział.
Z tego, co wiem - wydaje mi się, że jak osobiście kupisz PACC od Cipsoftu, to aktywowany jest ASAP. I nie mozesz go odstawić na późniejszą aktywację. Ale jeśli kupisz PACC za pośrednictwem np. tibii.pl, albo jak kolega ci kupi, to wtedy można tak zrobić. |
No to dajmy na to, że kupię przez tibia.pl to po jak długo mogę odwlekać jego aktywację?
|
nie wiem dokładnie ale chyba sie nie da
|
PACC jest aktywny od tego momentu jak sie zalogujesz na postac.
np: Wysłales kase na pacca cipsoft dal ci pacca w wtorek a ty na postac weszłes dopiero w piatek - wniosek: PACC leci dopiero od pitaku. Zły dział |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie dopisałem w poprzednim poscie: chodzi mi o pacca ze poprostu wysyłasz kase do cipsoftu, nie przez tibia.pl, a jesli robisz tak jak mówiłem ze to ty wysyłasz kase do cipów to pacc bedzie aktywny dopiero jak sie zalogujesz na postać. |
1. zakładasz nowy acc
2. create new char (obojętnie jaki świat) 3. kupujesz pacc na ten acc 4. czekasz na nowy swiat i nie logujesz sie na tym charku 5. startuje new world, tworzysz tam chara i grasz proste, a pacc moze byc nieaktywowany z tego co wiem w nieskończoność, |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |