![]() |
Battle.net
Gram aktualnie w diablo 2 ; )
I nie wiem jak grac w battle.net : / Slyszalem ze trzeba jakas bramke europe sciagnac tylko nie wiem skad gdzie i jak xD Moze ktos cos mi o tym powie ? z gory bardzo dziekuje za pomoc |
Zacznijmy od tego ze musisz miec orginalna wersje Diablo.
A reszta to banala kilkasz na Battle.net takie pomiedzy Single Player a costam :P czekasz chwilkie i pokazuje ci sie taki diabelek z kula ktora bedzie sie zapelniac ^^ jak sie skoczy zapelniac zapyta sie o zainstalowaniu nowego patcha kilkasz ok instaluje sie i mozesz bez problemow grac :) |
Ale skiFa !! ; )
Mam pirata ; / Czyli se nie pogram na battle.net ale juz mam 5 akt zyczcie mi powodzenia na Baalu ; ) |
zyce ci zebys na nim zginol pirates są do dupy bo przez nich nie ma tanich gier
|
Moze ja ci wytlumacze.
Najpierw warunki: 1) Orginalne Diablo II (plus mozliwosc z dodatekiem LoD RLZ) 2) Dostep do Internetu Jak to zrobic? 1) Wlaczasz Diablo II (taka ikonka na pulpicie) 2) Masz taki guzik Battle.net 3) Komputer sprawdzi twoj internet oraz wersje (w wypadku nieatulanej sciagnie nowa, obecna to 1.11, twoja wersja jest widoczna w menu w lewym dolnym rogu) 4) Tworzysz sobie konto 5) Tworzysz sobie postac 6) Dalej sie kapnij :P Chociaz mi sie juz znudzilo. Przeszlem wsyztskimi profesjami 5 aktow i DC (Diablo Clone tak naprawde Uber Diablo) plus wszytsko z patcha 1.11. Jak chcesz napisze Ci co dodali w patchu 1.11 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie orientujecie sie ile moze kosztowac orginalne diablo 2 ?? z dodatkiem LoD Bo teraz to mam pirata nawet dodatek : ) |
Niechodzi tu o ogrinalne diablo ale o nie uzywany klucz!Muisisz miec orginalny klucz ktory znajdziesz w orginalnym diablo.Nie ktorzy sprzedają takie cd-keye na allegro[10-25 zl] ale nie zawsze masz pewnosc ze jest on nie uzywany.Wiec wybieraj ,albo kupujesz orginalne diablo za 100zl i masz 99.98% pewnosci albo sam key za 10-25 zl i 50% pewnosci.
|
No za tanie to nie jest patrzac na wiek, ale
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP eee to jest oryginalny dodaek, bo dawno do diablo nie zaglądałem...
|
Zawsze mozesz zagrac na nie oficjalnym serwerze ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |