![]() |
Tiquanda!
TTTTIIIIIQQQAAAAAAANNNNNDDDDDDAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Z tym okrzykiem na ustach właśnie w tej chwili ruszyły tysiące Tibijczyków, którzy z upragnieniem od ponad pół roku oczekiwali update Tibii! CipSoft o godzinie 15:45 rozpoczął implementacje update, która właśnie się zakończyła. Tiquanda, Port Hope, Dark Cathedral, Soul Points, anty-luring system, nowe potwory, nowe przedmioty, nowe questy, małpy, Dworc’e, jaszczuro-ludzie… Ehz… Dużo tego żeby wymieniać. To z pewnością jeden z największych updatów w historii Tibii! Na co czekasz?! Zasuwaj sprawdzać nowe tereny! PACC czy FACC, co za różnica? Do zwiedzania jest naprawdę wiele dla jednych i drugich! Jeśli nie możesz pobrać klienta z auto-update, możesz go ściągnąć z: Tibia.com download klienta 7.5 Tibia.pl download klienta 7.5 Tibia.pl mirror downloada klient 7.5 Tibia.pl życzy wszystkim owocnego zwiedzania i świetnej zabawy przy nowym update! Nie zapomnijcie podzielić się swoimi odkryciami z resztą użytkowników. Wszelkie informacje prosimy pisać w tym dziale: Tiquanda Update |
Tak!!!!
POTWIERDZAM!!! JESTEM w GRZE!!! WŁAŹCIE!!! NIE TRAĆCIE CZASU!!!!
|
Jak mozna sie tak podniecac jakas gra? Rozumiem, update. Ale zeby robic z tego taki szum?
IMHO przesada. |
Jesty!
wkoncu!super!ciekwae co na roku dam edita bo sciagam :D
thx dromader |
Jesty!
wkoncu!super!ciekwae co na roku dam edita bo sciagam :D
thx dromaderz tibi.com niemoglem sciagac |
Wezcie dajcie jakis dzialajacy link do downladu bo mnie ludzie zatyraja zaraz
prosze ! Zaden nie dziala ! |
****A nie wiem co jest ale sciaglem tibie wszeldem <jupi> i cos z grafika <moze to moj komp> ale sciagne jeszcze raz moze sie uda :(
|
a ja nie moge sie lognac >.>
|
Yeeeeeeee
Wlasnie pobieram napewno bedzie za***iste
|
Świetna zabawa...JAAASNE...jeszcze czego. Soul pointy...nuuuda dla drutów i sorców...powstały nowe cieżkie czasy.
|
YEAH!! Nareszcie!! Po 2 godzinach nieudolnego próbowania ściągnięcia klienta z tibia.com <-,-> właśnie zasysam z tibia.pl <^.^>!!!
Już 40%, I'm so excited xD |
dlaczego tak dłudo się wczytuje lista postaci?
|
Hehe,no to ludziska będą mieli ucieche...ciekawie jakie będą te nowe przedmioty ^^
|
Jeden potwor i z 5 spearow, zrobily sie 2. Czy to nie jest lekka przesada?
|
nie jest zle:)
jeden UH w sklepie to 175 gp a zrobienie Uha zabiera mi 3 soulpointy :)
|
Nowe skiny d shielda spike sworda trowning knifes iiii WORMSY!!!!!
Ps. Nie trzeba klikać na wedke-wormsa-wode.... Worms jest wybierany automatycznie!!!! |
Why?????
WSZYSTKO SYPER ALE NIE NOWYCH CZARÓW DLA DRUTA I WOGULE NIE MA NOWYCH CZARÓW :((((((((((( nikt juz drutem nie bedzie gral :(
|
Fachura!
Tylko mam pytanie kiedy bedzie opis nowych potworkow na tibia.pl??? Jesli bedzie?? |
omg!!!!!!!!!!
Robaczki jakies omg! zeby zlowic 1 rybe 1 robaczek potrzebny jest!!!!!!!!! -.- a zeby zabic 2 spidery trzeba rozwalic 2 speary!!! czy to jest normalne?!?!?!?! omg, przestaje chyba grac w tibie -.- bo mam palka, i po co mi bylo lvl wbijac -.-' a SP nawet moze byc. jak narazie jedyne co mi sie w update podoba to wyglad dark shield i crystal ring -.- |
ale macie podniete ja mialem tibie 7.5 2h przed napisaniem tematu na tibia.com ;o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |