![]() |
Tibia.pl Team życzy...
Tibia.pl Team życzy Zdrowych, Radosnych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, kolorowych pisanek, lukrowanych bab, kajmakowych mazurków, pierzastych kurczaków i wolnych zajęcy... oraz mokrego dyngusa ;).
~~Tibia.pl Team~~ |
Powiem jedno DZIEKUJEMY i NAWZAJEM
|
Można by rzec jeszcze WESOŁEGO ALLELUJA!!!!!!!!
|
Wielkie THX za życzenia i oczywiście nawzajem (wreszcie ktoś o nas pomyślał). :D
|
Dziekuje i wzajemnie życzę wesołego mikołaja pod choinką >.<
Pozdrowienia dla Tibia.pl Team, wszystkich z forum oraz graczy. Wesołych Świąt! |
Najbardziej się cieszę na te mazurki:P
I ja Wam WESOŁYCH |
eaO
Dzieki wielkie!! ja osobiscie zycze powodzonka wszystkim webmasterom tibia.pl i szacuken za dobra stronke!!
no i dorzucam trszoq zyczen dla wszystkich fanow tibii: dobrych pingoq :)) , dobrego loota :] i wogole wszystkiego dobrego @SuPeRMAN mazurki.... 8) mhhhhh.... 3m3m |
Nom, nie pozostaje mi nic, jak podpisać się pod tymi życzeniami~
i jeszcze raz: Wszystkiego Najlepszego! |
Ja też chciałbym życzyc duuuuuuuużo zdrowia itp. :P
wszystkiego najlepszego!! |
No jeszcze brakuje słowa dużo jajek z rabitsow
|
Dzieki za życzonka....
Wszystkiego naj oraz....jak najmniej PK-owców w Tibi :P Acha - i mniej lagów na Tibi :] |
Dzienks i nawzajem !! I abyśmy sie spotkali za rok w tym samym miejscu. :)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Dziękuje i tez życze wszystkim graczom Wesolych Świąt i oczywiście jak najlepszych połowów w Tibi :)
|
Ciepłych pełnych radosnej nadziei świąt Zmartwychwstania Pańskiego a także kolorowych spotkań z budząca się do życia przyrodą. Zdrowia szczęscia, humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa. Smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Na tę Wielkanoc życzyć wypada ciepła domowego, miłości blizniego, placka wybornego,spokoju świętego życzę z całego serca mego.
Ra'Virr |
Dziękuje bardzo, czy to dzisiaj zajączki zostawiają jajka? :D
|
Nawzajem Tylko jedyne co mnie denewruje to moje upomnienie :( czy ktos moze mi je zdjac ? A wogle za co mam te upmnienie ?
|
[ALIGN=center]Dziękuje i nawzajem;) . Chciałby powiedzieć, że mam nadzieję, że te święta zjednają ludzi grających w tibię, zarówno tu - na forum jak i w grze. Tego wszystkim gorąco życzę![/ALIGN]
|
Thanks I Nawzajem :)) Wesołych Świat PS. Valoria rulez !
|
Dzięki za życzenie choć jedno zgubiłeś. WYSOKICH LEVELI!!!:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |