![]() |
Bug?!? :|
Ehh... no wiec po zwiedzaniu Port Hope wrócilem do Gh , chcialem sie polozyc spac we walsnym pokoiku i zobaczylem to:
http://i3.photobucket.com/albums/y62...ubbish/Bug.jpg Sam nie wiem co o tym sadzic :| |
Tak Bug tez to mam :((
|
Mialem identycznie tak samo :cup: Bug na poczatek...Ładnie, ładnie Cipy
|
swoj± drog± to interesuj±ce odkrycie nieprawdaż? pomyslcie jakie by to dawało możliwo¶ci gdyby tym drugim też by sie dało grac. DAjmy na to sklonowany Cachero [; albo eternal. mozna by z samy sob± zrobić duela
|
ten problem pojawia sie(z teog co wyczytalem na forum tutorow) po kazdym updatei dotyczy wszystkich ktorzy spali podczas "updejtowania" gry, mysle ze wszyscy wiedza jak sie pozbyc wlasnego siebie ze swojego lozka ;p
|
Mam to samo a mi jeszce ten exp co zaexpilam nie poszedl tylko sei cofnol ;/
|
stare
Stare to juz od dawna byl taki "bł±d"
lezysz w lozku a zarazem chodzis po miesciexD i bez przerwy regeneruje ci sie mana (bo przeciez spisz):) tylko ciekawe co jest jak sie dednie. |
zdazaja sie takie , ale z takim czyms da sie zrobic trik taki , przynajmniej dalo aleniewiem czy sie jeszcze da. ja u kumpla w domku mieszkalem bo on niegral ta postacia i przepisa na mnie domek , i mial 2 lozka , zrobilem ten trik na dwoch lozkach i pozniej spac sie niemoglem poozyc bo 2 ozka zapelnione a ja wywalac nie moglem z lozek bo nie lider domku , wiec musialem scigac kumpla na gg by wywail z lozka :P. cyu
|
Bug pojawia się przy każdym update. Kiedys robiło sie to w ten sposób że podczas kiedy ludzik "wchodził" do łóżka trzeba było nacisn±ć ctrl+g w ten sposób mozna było spać i grać w tym samym czasie!
Emilio |
Jaki z tego morał?
Nie ¶pij podczas updatu, bo możesz sie wiecej nie obudzić. A tak serio, skombinuj u kogos drugie wyro i tam sie legnij. Potem sie zaloguj, jeden z twoich charów sie obudzi. |
Też Tak mialem :baby: :baby:
Yours, MM2 |
hehe tylko ktory :)
|
Popros własciciela GH zeby poprostu to naprawil i koniec (wystarczy ze klinkie na glowe leżacego prawym przyciskiem myszy). Ale macie problemy -.-''
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |