![]() |
Jakie miasto jest najlepsze dla sorca
Mam pytanko jakie miasto jest najlepsze dla maga poniewaz duzo ludzi mowi ze veno ale w veno nie mam na czym nabijac SOUL POINSOW. Mam 15 lvl
Z gory dziekuje :P |
ja sadze ze ab jest najlepsze mozesz isc na zamek lub trole...ab to spokojne miasto w sam raz dla sorc/druta
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ze Ab jest ok - potwierdzam. Jaskinie z trollami w sam raz. |
darashia a jak niemasz pacca to carlin
|
W sumie to fajne miasto dla maga to Carlin.Niedaleko jest jaskinia trollów albo można pod cmentarzem expić.Niedaleko są też roty.Ale nigdy dobrze nie zwiedzałem Ab i z tego co słyszałem to właśnie to miasto jest najlepsze a lurować Giant spiderów już nie można pod dwrfen bridge bo już po uptade. :)
|
dara/ank i roty/larvy... jesli nie masz pacca to polecam venore, sporo dziur z rotami, trolle i swamp trolle w poblizu...
|
Cytuj:
venore to nie tylko roty, to rowniez swamp trolle - bardzo szybki exp ( knightem porownywalny do cycow dla palka ), SP do 25 lev ( nie do 20 jak na trollach ), caly czas zapas zarcia. |
Omg...
Ludzie nie zapominajcie o update. Przecież już sie nie da lurować więc możesz przechodzić pomiedzy miastami spokojnie. Wdg mnie carlin odpada, nie ma tam gdzie nabijać soul point. Ab'Dendriel będzie najlepsze!!
|
No wlasnie ja tez jestem za tym zeby do venore dylko hodzi mi o to ze jak kce nabic soul poins to musze biegac dosc daleko a np w carlin mam pod soba bugi czy w veno jest cos tak bliziutko chyba nie ale i tak wole wena dawajcie dalej swoeje propozycje :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |