Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jakie miasto jest najlepsze dla sorca (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45380)

Tegis Saron 10-08-2005 08:53

Jakie miasto jest najlepsze dla sorca

Mam pytanko jakie miasto jest najlepsze dla maga poniewaz duzo ludzi mowi ze veno ale w veno nie mam na czym nabijac SOUL POINSOW. Mam 15 lvl
Z gory dziekuje :P

jazda 10-08-2005 09:42

ja sadze ze ab jest najlepsze mozesz isc na zamek lub trole...ab to spokojne miasto w sam raz dla sorc/druta

krzysiek_92 10-08-2005 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tegis Saron
Mam pytanko jakie miasto jest najlepsze dla maga poniewaz duzo ludzi mowi ze veno ale w veno nie mam na czym nabijac SOUL POINSOW. Mam 15 lvl
Z gory dziekuje :P

Najlepszym miastem dla sorka/druta jest AB,ale nie mów mi, że w Veno nie ma na czym nabijać Soul, przecież jest kopalnia rotów, sa tam beary i bugi.Ale w tym szkopuł, że jest to takie miastogdzie 8 lv druta i sorka nie poradzi sobie z 2,3 rotami,a tam często jest ich od groma, potem jest gohul i szkielety ,gdzie sobie nawet z gohulem nie poradzisz bez run.Ty masz 15 lv i możesz tam spokojnie expić.A lv 8 nie pojdą expić przecież na beary i bugi bo to potwornie monotonne i długie.A czemu AB ?? jest to spokojne miasto i co najważniejsze są tu trole ,które nawet na 8 lv spokojnie pokonasz.

Raul de Bar 10-08-2005 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek_92
Poza tym idąc do AB ,CArlin czy Thais jest duze ryzyko, że dedniesz bo często luruja tu gsy pod dwarven bridge.

Teraz już nie. Mozna spokojnie hulac po głównych trasach.
A ze Ab jest ok - potwierdzam. Jaskinie z trollami w sam raz.

sisza 10-08-2005 23:26

darashia a jak niemasz pacca to carlin

Pyrat of Balera 10-08-2005 23:39

W sumie to fajne miasto dla maga to Carlin.Niedaleko jest jaskinia trollów albo można pod cmentarzem expić.Niedaleko są też roty.Ale nigdy dobrze nie zwiedzałem Ab i z tego co słyszałem to właśnie to miasto jest najlepsze a lurować Giant spiderów już nie można pod dwrfen bridge bo już po uptade. :)

kerny 11-08-2005 00:10

dara/ank i roty/larvy... jesli nie masz pacca to polecam venore, sporo dziur z rotami, trolle i swamp trolle w poblizu...

Vil 11-08-2005 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sisza
darashia a jak niemasz pacca to carlin

hm gdzie niskolevelowy sorc moze expic w carlin ? na bugach ?

venore to nie tylko roty, to rowniez swamp trolle - bardzo szybki exp ( knightem porownywalny do cycow dla palka ), SP do 25 lev ( nie do 20 jak na trollach ), caly czas zapas zarcia.

Toxic Palek 11-08-2005 04:01

Omg...

Ludzie nie zapominajcie o update. Przecież już sie nie da lurować więc możesz przechodzić pomiedzy miastami spokojnie. Wdg mnie carlin odpada, nie ma tam gdzie nabijać soul point. Ab'Dendriel będzie najlepsze!!

Tegis Saron 11-08-2005 10:41

No wlasnie ja tez jestem za tym zeby do venore dylko hodzi mi o to ze jak kce nabic soul poins to musze biegac dosc daleko a np w carlin mam pod soba bugi czy w veno jest cos tak bliziutko chyba nie ale i tak wole wena dawajcie dalej swoeje propozycje :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21.