![]() |
Wojna na beryli Dt vs GG
moze powiem krotko ogladajcie i komentujcie : )
http://rapidshare.de/files/3824855/B..._whaa.rec.html Gg to przewaznie polacy wiec powinna ciekawawic was ta wojna |
HAHAHAH BURN!!!!!!!!!!!!!
Szkoda ze nie moglem sie wtedy lognac to moze bym sobie paru zabil, np. Sampzora?xD Re do DOWNA'a Tylko ze jakos 6 gg nie bylo w stanie zabic mnie sorca na 36, wiec nie Pi3d0l mi tu bzur. |
@up Jak dobrze myśle kim ty jesteś to ty prędzej bys siebie zabił.
|
oWNED
Liczb osobo w gg - 65~
Liczba osob w Dt - 25~ Punktacja w fragach 30:9 dla DT Powiem jedno....Owned by del'toro |
Cytuj:
|
@up Mógłbyś podać swój nick na Berylii?
|
Moim zdaniem wojna dopiero sie zaczęla i dwie strony mają szanse wygrać :)
Dzisiaj niespodziewanie Samzpor został zabity to napewno osłodzi zapał Dt do dalszych starć. Nie wiem jak to się dzieje ale GG mają kolosalą różnice ludzi w gildii lecz to nie zmienia faktu ze Dt są napewno najlepsi w taktyce. Jeszcze nie wiem za kim być to się okaże po dalszych starciach ;) Wezu we are the best guild :p signed by Lawyer |
Cytuj:
|
Dużo może być sorców na 36 lvl...
36 lvli nawet nie ma na liście 300 osób w expie |
Widze ze nie uzywasz calego potencjalu swoich szarych komorek.
|
omg .... dobra ja juz lepiej nic nie bede pisal
Spoko filmik. :p |
Po pierwsze jak sie idzie zabic Sorca co ma duzo wyzszy lv od ciebie, to sie uzywa magicznej formuly "utamo vita"[dla tych co niewiedza co to jest odsylam do dzialu "Magia"]
Po drugie to nie Sampzor walnal UE. |
Cytuj:
|
Polak die, Polak cry tralalala~ hail Althunus ;P!
|
Afff :P Del'Toro są mistrzowscy w PvP - to im trzeba przyznać :) Gdyby Sampzorowi pomogło kilka osób z gildii Uh'ajac go i zjeżdżając manę temu sorcowi, DT by przegrało :)
|
;-)
@up , moze i prawda ,ale GG nie potrafia sie bic i juz...noobowskie pvp , jedyne co potrafia to dosc szybko nabijac lvle...
@Lord Dreathan - All gg na 12 osob z dt i ledwo co udalo im sie zabic te 4 osoby...Nooby ;-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. Czemu mi sie podlizujesz?! Liczysz na fri itemy na arcani?xD |
Podobnie bylo jak bilismy excaila, liitha i jeszcze ze 2 osoby a nas bylo kilka razy wiecej. I co ? Wtopilismy ; d !
|
Cytuj:
OMFGxDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |