![]() |
Worms Attack !!!!!
|
Większego szajsu nie dało się nakręcić? :| To jest żałosne... Po co ty to tu wrzucasz?
|
Szajs to jest twoja stara, myslisz ze film nakrecilem na rooku to szajs? a jakb ym nakrecil swoja 2 postacia ktora ma 94 lvl to tez bys tak mowil ? specjalnie nakrecilem ten film zeby wlasnie przeczytac takie komentarze jak twoj, jestes 15 letnim gnijkiem i oceniasz ludzi po ... Lvl w tibi.
|
YEAH HOLY SITH ale szajs a podaj nick tej 94 lvl -.-'
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak a proo to wielkie gow.. ten film |
Nawet newbie na rooku nie pomyśleli że to zabawne >.>
[Jak dla mnie to możesz to nakręcić 4676432144 elite master royal elder knightem z kontem GMa. Ale to nadal będzie zmarnowany czas...] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykro mi ale ktos kto ma IQ ponizej 10 nie jest w stanie zrobic takiej postaci no chyba ze ja kupiles... |
Żałosne. Jeżeli byś nakręcił postacią na 94lvlu (o ile ją masz...) taki filmik to też byłby żałosny i tu nie chodzi o to że na rooku, tylko o "fabułę" tego filmu (kto widział wie czemu w cudzysłowie, kto nie widział nic nie stracił)
|
...
Cytuj:
a film to dno nie dlatego ze grasz godzine a nie pare miechow tylko dlatego ze nic soba nie reprezentuje i nikt sie z tego niczego nie jest w stanie nauczyc i na c*** to tu w ogole umiesciles ps po starych sie nie jezdzi taka regolka jakies punkty karne plx =] |
Żałosne i ogólnie żal. Tak samo ja moge powiedziec, że mam 150 lvl -.^ zalosne...
|
Co na tym filmie tak ciemno? Ja tam prawie nic nie widzialem .. moze uzywasz tibia ngg :> ?
|
Ciekawi mnie jaki to typ robaka, i skąd ten osobnik(kręcacy) je wziął? Może to owsik, pochodzący z czarnej dziury? 8o
|
Cytuj:
|
Lol noobek nauczył sie krecić filmek B)
|
Ale popatrzcie na siebie jacy byliście keidys...[pozatym taki każdy był]
A on pewnie zaczoł dopiero swoją kariere i chciał sie tylko pochwalić swojimi wynikami i tyle... :baby: |
jaki szajs ! gorszego filmu niewidzialem ! po co takie gówna wrzucac na forum.
ps. LEPIEJ BYS ZROBIL JAKIS PK SWOIM 94 MASTEREM 8o 8o 8o 8o :D :D :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
Przepraszam innych ludzi za to co mówię, ale poprostu mnie coś bieże jak ktoś obraża moich rodziców. Pozatym osoby tak cofnięte w rozwoju jak to małe dziecko też mnie irytują. Poprostu tego nie znoszę. |
To jest szajs!! I tak wogule on nie ma ponizej 10 IQ!! Dlaczego go obrażacie.
On ma poniżej zera IQ! :D I dlaczego modki jeszcze nie usuneli jego posta? Może z takiego nooba chcą się pośmiać :D A prosze jeszcze kiedy go nie zatkało niech poda nick jego postaci na 94! Chociaz on napewno nie powie bo poszedł płakać :) I powiedz ile ty masz lat...tylko nie wyskakuj, że masz jakieś 19 bo wtedy bedziesz zerem na tym forum.. Ale sie nie przejmuj ty tak jesteś zerem ale nie na forum....TYLKO W ŻYCIU!!! 8o Jak bedą blędy to pszepraszam ale coś mi klawiatura nie działa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |