![]() |
O co chodzi ?
Dzis bilem sobie demony, zaraz po smierci demona dostalem kicka, kumple dalej byli w grze ich nie wywalilo, jak probuje sie zalogowac lista pokazuje sie w normalnym tepie, laczenie ze swiatem jest dluzsze i na koniec nie moge sie polaczyc :
Connection failed Cannot connect to the game server. Error: Connection timeout. For more ..[...] OK Wszedzie indziej net mi dobrze chodzi wiec to nie wina netu, wie ktos moze o co chodzi ? :/// Help me plx. |
Może admin Ci port zablokował??? Jak nie to spróbuj zrobic re-install tibi
|
objawy jak na zwaleniu sie serwera:P
Jak byłeś na Isarze,Novie lub Titanii( chyba to wszystkie:P) to wiedz ze serwery poszły :P |
chyba napisal wyraznie ze kumple zostali w grze a jego wywalilo, jak serwery padna to wywala wszystkich, a co do connection failed ja tez tak nieraz mam rano :| tez niewiem dlaczego
Real Finuko: wogole to czytaj uwaznie i odpowiadaj do pytania, zebys drugiego upomnienia nie wylapal tylko |
Wczoraj pare godzin po napisaniu tematu juz moglem sie normalnie logowac, a dzisiaj mam znow ten sam problem, reinstalowalem tibie i nic nie dalo. ;(
|
Secura is dead too :/
|
Re@up: No to widze ze sam nie jestem, ja tez z Secury i widze tobie tez nie dziala, mojemu innemu kumplowi tez nie dziala, chociaz troche sie pociesze bo wiem ze sam nie jestem :P
|
powiem tyle mi tibia com nie hcodzi i obydwa serwerki na ktorych gram :secura ,hiberna od rana ten sam blond ;( ;( ;( ;(
|
Też kompletnie nie wiem co się dzieje, gram na Lunarce i też nie moge sie zalogować, bo wyskakuje mi ten sam błąd, co wam. :( Mam nadzieje, że szybko to naprawią... Tym bardziej mi zależy, bo 2 miesiące byłam odcięta od neta i mam ochote usiąść do gierki, bo grałam tylko wczoraj i to tylko 20 minut...
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:22. |