![]() |
omfg-spearss...
Elo
Wchodze sobie dzisiaj na Tibie, cały szczęśliwy grzeje na kopalnie krasnolodkow i co?? PO 10 minutach z 8 sperow 6 sie rozplynęlo.... X( Wiem, ze cipy chcialy dobrze ale bez przesadyzmu.... NOwe palki beda mily skile 40 max tak wiec Knight RLZZ :p |
Gdyby nie speary to ten update byłby za dobry! Równowaga rulez...
Teraz najwięcej zyskają sorce, druty i ryce :P |
HEhe ... ze spearami jest fizy ryzyk ..
albo rozpadna sie po 1 razie albo za ktoryms tam z koleji ... ja walem w buga 2 speary ... znikl , potem w dwarfa mecze ani jeden sie nie rozpadl przez kilka minut ... |
Cytuj:
|
Troche prze***unda z tymi SPEARAMI. Teraz sie tak zrobilo ze najtrudniejszymi postaciami sa Sorc i Pall. Na nowych serwerach jeszcze ujdie w tłoku, bo kazdy bedzie musial tak skilowac, natomiast na starych pall to chyba przedostatnia z opcji do wziecia. Życze miłego wyboru CyA
|
Dzieki Updatowi pozucilem swojego palka w cien i zaczalem grac knightem sadze ze wielu graczy zrobi to samo a nie wiem czy o to cipom chodzilo.
zje***i sprawe cipy :( |
me too
Cytuj:
|
Kupcie... Wylootujcie... Ukradnijcie... ZDOBĄDZCIE HUNTING SPEARA I POGADAMY!!!!!
|
tak sie sklada ze kupilem hunting speara i to jest jednak bron typu axe a nie dystansowa i to w dodatku dwureczna
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ffs |
przesadzili palki mają przerąbane a więc czas zacząć grac magami druidam i knightami niestety jolopy z cipsoftu
|
mam tylko nadzieje ze cipy zrobia cos z tym i sper bedzie sie trzymal pare minut przynajmniej bo jezeli oni to tak zostawia nikt wiecej przy zdrowych zmyslach nie zrobi pallka to jest katastrofa i do tego kosztuja w sklepie az 10gp w przeliczeniu na gozdiny treningu to wychodza grube k ;/ a zbierac spery to paranoja ;/
BLAGAM WAS ZRÓBCIE COS Z TYM ADMINI!!! PISZCIE DO CIPÓW MOZE WAS WYSLUCHAJA BO JAK JA NAPSIZE TO PEWNIE JESZCZE BANA DOSTANE NA TYDZIEN ;/ |
Palki trenujcie i huntujcie teraz Throwing starami ;) 100 waży 200 oz.
Mają też mniejszy atak wiec lepiej się treni, a najlepsze do trenu- small stone (atk:20) good luck :) |
Cytuj:
po 2. small stone ma 10 atk a nie 20;] |
Cytuj:
1.Sprawdzałeś w ab'd? 5gp za jedną. 2. ma 20 ataku -.- sprawdzaj zanim mi tu napiszesz bzdury........ |
Cytuj:
|
^^ bylem w ab i chcialem kupic nie dalo sie -.-' GZ updata ktory stał sie przekleństwem dla palka ..Trening nie dosc ze byl najgorszy zprofesji to jeszcze nos se po 100 spearow -.-
|
ja tam sie nie załamuje, nie mam zamiaru porzucać mojego kofanego palka, zbieram sobie poprostu kamyczki, lekkie, mało ataku i nic nie kosztują. Chcecie dobry sposób na train? jazda na gobliny po kamyki!!! :D
@re Down: Zobacz co napisałem w poście ;) |
Cytuj:
po tym update zeby dobrze potrenowac to bede musial przez miesiac zbierac spiry zeby przez nastepny trenic albo wydawac srednio 150-200k miesiecznie na spiry .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |