![]() |
Jeden dzien i 13 level na mainie (druid)
Jak i gdzie dobrze expowac zeby w jeden dzien zdobyc z 8 13 level moze byc 11 bez zginieciapomogl by ktos??!!?? :rolleyes:
<edit> oczywiscie druidem tak jak to jest w temacie |
raczej trole zalezy jaki masz skile i lev magic
|
Ja swoim sorcem w jeden dzien z 1 na 15 lvl skoczylem na waspach na Darashii, ale to tylko dla p-accanow... niemniej mozna bic roty/trolle/frost trolle...
|
Trole,wilki,bugi ......zalezy to tesh od tego jaki masz eq....ja na 8 lvl mialem juz kwasny :D k set dh i takie tam ( z poprzedniego chara)
|
ja akurat tak miałem że w pierwszy dzień mając 8lvl zdobyłem 13, ale ja jestem Knightem i nawalałem roty.
Dla druida bedzie to troche cięższa praca bo skille nie rosną. Jak narazie proponuje podnosić mlvl żeby móc robić konkrtniejsze runy. |
Oczywiscie ze mozna z 8 lev'a na 13 wskoczyc. Tylko ze ja to zrobilem moim sorcem z 10 lvla na 15 lvl w jeden dzien, no ale ja waliłem warhammerem trole, dwarfy i rotwormsy. A tobie bym poradzil wziac tez warhammera i do 11 lvla na trolach w ab'd siedziec a potem do kopalni. No a jak juz nie walisz clubami to masz pecha :))
|
Swietnym sposobem jest poprostu 2h sword dobry armor i kumpel na 17-20lvl ktory bedzie bral rotwormy i trole na klate. I mysle ze z takim ukladem nawet na 15/16 wlecisz z 8 w jeden dzien ( noc ).
|
Ja w jeden dzien zrobilem 11lvl i 11mlvl na trolach i wilkach w jaskini miedzy ab a carlin (rotow tez tam jest w niektorych miejscach troche). Mysle ze to lepsza jaksinia niz ta w ab bo mniej tam ludzi jest.
|
Dużo trolli masz w podziemiach Ab ;P. Zapodaj se warhamca i popieraj na folde na mino. Raj dla druidów i sorców...
|
Venore
Ja polecam iść na trujące trole i rotworny do dziury pod Venore.
na początek dobry zysk a od 13 leela z elektryczną różdzką idz do 2 dziury troche dalej i tam są slimy,rotworny.:cup: :cup: :cup: :p |
O mój boże...
Ostatni post w tym temacie był napisany we wrześniu 2003-____________- |
rotworms mozesz tez sprobowac orcow i minosow pod zamkiem w ab, ale na sam poczatek polecam trolle do 10 lvla w krypcie w carlin
p.s. nie sluchaj tych co mowia zebys zapomnial o rozdzce i wzial reczna bron:] |
Rany Boskie!! Co za d*bile (nie będe mówić kto, i tak wiecie :p ) Temat był założony 3 lata temu, wtedy nie było różdżek! Dzisiaj zrobienie 13 lvl nie jest problemem (nawet od 1). Wtedy nie można było tak jak teraz iść z 8lvl na cyce. Heh... D e b i l e
|
Cytuj:
|
dwarfy 2 dolne kopalnie poziom 1-2 ja tam zrobilem w jeden dzien z 11 na 19 :))
|
cos
ja jestem troche gorszy bo w 2 dni zdobyłem 14lvl druidemX( i chodzilem na swampy:baby: dwarfy:confused: icyklopy:D
|
Cytuj:
|
jak z vanda to na rotah :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |