![]() |
:)
Dzieki za liste :)
Ps: Mam pytanie, czy potwory trzeba zabijać na bierząco zeby leciały soule? - Zabiłem ok. 50 potworków na raz i wskoczyl jeden soul ? fuck?? :( |
A moje pytanie brzmi :) ile SP dostaje się za jakiegoś monstera ? czy to zależy od lvla itp. itd. ? obiło mi się o uszy że trzeba zabić stworzenie które daje więcej expa niż mamy lvl - ale to ile by wtedy dodawało tych punktów...
z góry thx :baby: edit: już znalazłem odpowiedż na to pytanie jak by kto szukał to w temacie Soul Points w tym dziale o update-cie |
to chyba nie ma znaczenia 1 soul - 1 potwor powtarzam chyba!!!
|
SP odnawiaja sie jak mana tylko, ze zamiast jesc musimy zabijac potworki, ktore daja tyle xp jaki mamy lvl albo wiecej. za zabicie potworka SP odnawiaja se przez 4 minuty. postaciom bez promo SP rosna w tepie 1 na 2 minuty a postaciom z promo 1SP/15sek. SP odnawiaja sie tez gdy spimy w lozku w tepie 1SP/15min.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down a no zle obliczylem ;) |
@up
8 razy szybciej B) |
Cytuj:
|
Gratz poradnika!!
Postarałeś się... Dobrze, że znalazło się to w gazetce :) !!
|
Facc ma 100 sp wiec mozna zostawic na noc se postac zeby zrobila ci 2 bp hmmow-bo zabieraja 2 sp :/ bezsens
|
Już nie wiem co o tych soulach myśleć...
Cytuj:
EDIT: Przez chwilę wydawało mi się, że soul pointy to dobry pomysł, ale jednak wróciłem do starego zdania... |
Oo super lista, przydaly by sie jeszcze zeby spisac ceny run ze sklepu :D
@up A pozywienie ? musialbys nieziemsko ryb mu napchac |
Takie moje wyjaśnienia...
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestem elderm mam 200sp i chce caly dzien robci runki i co ??? #ujnia na 10h mi tylko starczy sp ............a taki facc? robioc bp sd to 7h i 0 spp ma |
Cytuj:
Cytuj:
Ale uwazam ze to glupota. Jezeli sie nie kumuluje to znaczy ze gdy stracimy cale 100 SP na runki to bedziemy musieli z zegarem w reku patrzec co 4 minuty zeby jak najszybciej one odrosly.... |
Odp
Cytuj:
Coty niemożliwe mósiałeś wcześniej zrobić jakąs rune nawet jakbys zabijał raty to conajmniej 5 souli by ci wyskoczyło ... ;) |
Bardzo fajna praca. Dobrze, że znalazła się w odpowiednim dziale. Gratulacje. A ogólnie to Soul Point SUX!
|
Chodzi tu o to zebyscie kurna expili podczas robienia runek a nie stali jak n00by pod depo :P jk
|
Dieki przyda sie moze :kon: :kon: :kon: :kon:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |