![]() |
Moj pierwszy hunt:D
To jest moj pierwszy cyc hunt. Prosze o komentarz. Wiem ze jest to troche noobowskie ale ja dopiero zaczynam.:D
http://img268.imageshack.us/img268/9567/beztytuu6vs.gif |
Bez obrazy ale takie hunty juz nieciekawią :baby:
|
;)
Jesli dopiero zaczynasz to nawet niezle ale nastepnym razem mozesz wkleic hunt np z dlow ;)
|
a mozna zapytac ile cyców zabilas? bo cos slaby loot
@up up kazdy daje ss z huntów jakich chce :P i z jakisch moze |
OmG!
Ludzie powiedział że to jego pierwszy hunt więc nie miejscie do niego pretensji...Swoją drogą gratz... :) :cup:
|
troche ich bylo moze z 25 :P aha i dzieki temu panu up za uznanie B)
|
Jezeli to rzeczywiscie 1 hunt to gratz :P
Ale moze jak nastepnym razem dasz cos zdjec z walki, albo wiecej to sie nie beda co niektorzy czepiac... |
Moim zdaniem WIELKIE GRATZ jak na 1 hunt to calkiem nieźle, ale zauwazylem ze masz cos nie tak z kartą graficzną bo taki maly obraz... Tez kiedys tak mialem i bylem na dragach :P nie martw sie :]
|
Wszystko fajnie tylko dlaczego jeden ss? Jak byś mógł/ mogła dać wiecej ss'ów byłbym wdzieczcny... A tak poza tym to GZ 8 mlvl i GZ Huntu... :)
|
Dziekuje...postaram sie dawac wiecej ssow np jak ide na dsa albo cus :P.... nic nie mam z karta graficzna tylko zapisalam w formacie .bmp i troche gorsza jakosc jest:P.......postaram sie tez naprawic skille (ah te %$@#%^ spiry :( trenowac sie nie da :( poza tym dziekuje tym ludziom co mnei nie zjechali (ze hunt ^$$@# i ze loot %$#^%) wielie THNX!! B)
|
Gratz jak na 1 hunt :):)
Knight :miecz: Harmonia :flaga_pl: Lvl 23 ;( mlvl 4 :mag: skile 53/52 <-----Dopiero zaczolem skilowac :sword: |
Umiesc ten ss w dziale looty z huntow.
|
@up
popieram ;) @topic Ludzie nie dziwcie sie, ze slaby loot, bo ja tez expie na cyklopach i wiem, że loot tam jest do pupy, a pozatym to jego 1 hunt wiec.... ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |