![]() |
Blokowanie Gs'a
Siemka. Mam knighta 25 lvl skille 65/60 eq: crus helmet, crown armor, knight legs, fire sword, tower shield, scarf, leather boots i jakieś 40k za które mogę kupić lepsze rzeczy.
Teraz nasuwa się pytanie: Jaki lvl, eq i skille muszę mieć żeby spokojnie i opłacalnie (2-4 uh) blokować gsy? Jeśli będę wybierał się na hunt wezme kumpli z rl palków: jeden 65 dista, drugi 50 :P |
Bylo pelno takich tematow! Sercz button plx!
@Topic: Zeby spokojnie i oplacalnie blokowac gsa [mysle ze pojedynczo nie warto blokowac, hunty rulezz] to 70/70 i 30lv to minimum od jakiego mozesz "sprobowac" blokowac. Ale osobiscie polecam wieksze skille+wiekszy lvl. Na razie nie masz co myslec o tym. |
Oooooo.O
Cytuj:
NO Coments!! |
Ciagle tak pisze ...
Niech modki cos zrobia z nim . |
Muj qmpel bloknoł GS (przez przypadek sie na niego natknęliśmy ktoś go lurnoł koło poczty [Yeee Haaa - koniec z lurowaniem) na 24lvl i z skillami 57/56, jego eq to crown armor, knight legs, crusander helmet, fire sword, dragon shield, na całą akcje zużył około 8 uhów. Pomogłem mu zabić bestie ja i qmpel też palek o takich samych skillach :D (moje skille -1 w podpisie)
|
Nie odpowiem na to pytanie jak na moje mozesz isc !! :sword: :p
|
opłacalnie 1 gs 2-4 uh ? to chyba w każdym plate armor i steel helmet albo co 5 k arm co 10 k legs....
Mi 1 gs = 0,90 uh sie nieoplaca :P |
Jak postanowiłem się wybrać na gsa sam knightem(nie chodziło o hunt tylko o satysfakcje[ANI O LOOT]) to miałem taki lvl jak ty, skille 63/63 mag lvl 4 of course ;], eq podobne do Ciebie, bo miałem vampire shield(ale się różniliśmy, hehe)i straciłem na tego jednego marnego gs'a 26 uhów :cup:
|
Omg ja blocze na 28 lvlu wala 2 palki jede skile 67 a drugi 86 i mi schodzi po 2-3 uhy na gsa wiec wiecie-.- :] A eq to fs,cshield,k arm,steel helmet,procection amulet:P,p legi
|
Ale ja poszedłem tam sam jak palec, bez palka/ów :cup:
|
Dasz radę, ale ilkość uhów zależy w większej mierze od shoterów jak znajdziesz dobrych to o nic sie nie bój co do skilli to najlepiej 70/70 i eq co najmniej k set...
|
Jedyne co moge doradzić - postaraj sie kupić Vampire Shield. Reszta OK
|
Co tu dużo gadać, 2bp of uh do bp i niech idze zobaczyć jak mu idzie :D .Jakbuy co to jest jeszcze ten gs na górce B)
|
Odpowiedz jest prosta, opłacalnie gsy to bije sie pallem na pohu, knight sie do tego nie nadaje.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:56. |