![]() |
Isara War zulio and helixiz dies
|
No i to sie na rozumieć :)
|
Owned, a to nie koniec :)
|
Ave Alister. Ave Predator Guardians ;]... Jeszcze tylko Dmgrth Bapupa. Isara bedzie wolna :)
|
Buu na tej akcji mnie nie bylo ;( ale mam nadzieje ze na reszcie bede ;)
|
Hrhr .
|
Bardzo miła wiadomosc :) Przydałoby sie to samo na titani :D
Your Mis~ |
no zaje~ ;] szkoda ze bezemnie : (
|
Trzymać tak dalej :p
|
Ja zamawiam swifta na sfragowanie :> <joke>
|
Hehe :) Ja jak zwykle poinformowany, miwszkam w kazz a dowiedzialem sie ze tylko wojna, nawet niewiedzialem z kim (buhaha)
|
buheheheh xD
No I Git =] :p
|
Mam nadzieje że wygramy te wojne
|
Nareszcie.
Gratuluje wam Chłopaki. Isara może wreście będzie wolna. Chciałbym bardzo pomuc lecz niezdąze wbic lvl i skilli a tak bardzo chiałem. Pwodzenia w walce jesli mi sie uda umocnić hara chętnie sie przyłoncze. 3 majcie się all.
|
Brawo wkońcu ktoś się wzioł do roboty :D Chętnie pomoge chłopaki i zrobie co w mojej mocy żeby wywalić Bapupe i innych z naszego serwa
|
Trzymać tak dalej panowie, wykosić tych debili...
|
!!
Gz :>:> Super :D:D Damgrath byl mial rozne gowna na sobie i temu po 3+ hity lecialy :>:>
,ale sam damgrath by rady niedal wienc musial zdupic :>:> sry za wyrazenie :D:D |
No czekamy teraz na następne fragi. Oby ci wszyscy padli po pare razy to się wkońcu nauczą :P
|
Poprostu uwielbiam filmiki z wojen ;)
Spoko filmik :) |
¨*·.¸·†·¸.·*¨*·.¸·†·¸.·*¨¨*·.¸·†·¸.·*¨Congratulati ons¨*·.¸·†·¸.·*¨*·.¸·†·¸.·*¨¨*·.¸·†·¸.·*¨
Ale exori to piekne trzaskali w helixiza ^^ A co do Zulio to noobek chyba nie wiedzial ze po updacie mozna sie ropac nawet jak cos/ktos stoi na rope place :D (chyba ze liny nie mogl znalesc -,-) Powodzenia w dalszych bitwach ;) Hail Preatorian Gurads ! ! ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:39. |