![]() |
Solo hydra & Killing The old widdow (138 master)
1 hours of solo hunting hydras
Loot : 1 medusa shield and k armor http://rapidshare.de/files/3836844/Hydras_Drax.rec.html - Killing The old widdow link removed |
Be nice with the comments.. :(
Please? :p |
why ***** ? : /
|
easier to look at and you dont need tibicam :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
meh i like it here, very much actuly. aff? |
lol i thanks :S
sorry give movie in .rec plx
|
w 2 linku prawdobodeobnie jest key loger bo jak prob ouje sciagnac anty vir szaleje :S czykolwiek nie jestem pewien moge sie mylic
|
Watched the .rec one... You had a great lootluck at the beginning... I wish I had such luck with EBH's loot ;)
And nice SD hit - 666 :> |
u mnie tez przy drugim pliku Norton swiruje :/ i ten drugi jest ***** a nie rec.
|
Ja tam to bym nawet 1 nie sciagnal ;p
|
Avast! Wykryto Konia Trojanskiego! Powodzenia ze sciaganiem tego....ban plx
|
Keylog Avast mi wykrył i Kerio chciał dostępu do neta. Nie ściągać.
|
Virus
2 plik to virus bo kidy chce gos sciagnac odrazu mi wyskakuje anti virus
mam jeszcze pytanie czy jak nie sciagnolem tego pliku to tez moze wejsc do mojego kompa?? plz odpiszcie?? |
Cytuj:
|
Pierwszy filmik jest spox ... ladnie kosil te hydry :)
|
To nie jest rl draxido, jakis pies zapostowal jego filmik , jezeli chcecie ten filmik od rl ownera draxido to tibia.de dzial tibia movie project a dla tego pana ban plx
|
Cytuj:
Dokładnie, głupia próba wyłudzenia passów przy użuciu nicka h-lvlowej postaci. Prawdziwy Drax wszysytkie swoje filmy ktore publikuje na tibia.de, użytkownik Itchy's |
Koles sie przebral za Draxide, nie zauwazyliscie?!
|
@modki: jesli to link z virusem to skasujcie temat bo ktos jeszcze bez przeczytania postow sciagnie film i ;/ szkoda gadac bedzie kapa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |