![]() |
"Hunted" za nic, czyli niesprawiedliwość!
Dzisiaj zrobiłem wreszcie 10lvl. Byłem szczęśliwy po zacząłem grać dopiero wczoraj drutem. A 10lvl pozwalał mi na runki "Heavy missile". Kupiłem je i potem podszedł do mnie jakiś tibiańczyk na 30lvl (knight). I powiedział:
-pay 5k or die! -why? -for i want -i don't have this money -ok, hunt from Pig Guild. Co mam zrobić? Pomóżcie. Jeśli jest już taki temat to nie rzucać mięsem, tylko spokojnie powiedzieć. Ja nie znalazłem nic o Huntowaniu. Jeśli istnieje jakiś wysoki polak na Chimerze to czy mógłby mi pomóc. Jedyna moja szansa to pomoc mojego kolegi Daruto De'Fire (66lvl). Ale czy mi pomoże? Nie wiem... Nerbo Devil 10lvl 5mlvl Ab'Dendriel |
eeeh zmien swiat na non-pvp i bedzie cacy =/=
|
a ktos z tej gildii pisal do ciebie? Moze po prostu chcial wymusic kase... ja bym postaral sie pogadac z liderem tej gildii czy faktycznie mnie "huntuja".
Jezeli tak, to masz problem, ale uwazam ze nie bedziesz huntowany... |
Chyba masz rację, bo wszedłem na gildię Pigs na Tibia.com i nie było tego gościa w tej gildii. Możliwe, że ma jakieś układy z tą gildią , ale chyba raczej chciał mnie nastraszyć. A jeśli by mnie huntował to spytam się Mexykanina Daruto De'Fire czy go nie przepędzi:D
|
To wszedzie sie tak dzieje ze Hunted za nic ...
Expisz - hunted Biegasz - hunted Nawet jak stojisz to jest hunted ... Albo swiat non-pvp albo kilku kolegow do obrony Finito... |
... tak , a potem ten gościo zapomina , że dał ci hunta , bo by mu srajtaśmy nie starczyło , żeby spisać wszystkich z hunted ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |