![]() |
fajne ss'ki ale myślałem że ci więcej zejdzie na ten hunt UH ale ogólnie to fajne miejsce dla FACC trzeba kiedyś tam wpasć jak sie PACC skończy
|
Niezle sski ;) A czy ten Dark Monk jest silny, czy slaby, czym bije itp.??? I czy jak sie tam idzie to jest szansa na zlurowanego gsa (mimo, ze powstal antyluring system)??
|
Fajne Screeny, fajna miejscowa i bedzie trzeba tam isc jak moj JE****TY ADMIN SIECI ODBLOKUJE TIBIE !!
|
Ja musze powiedziec ze dark monk jest bardzo fajny :P moim druidem nic mi nie zrobil oprocz jednego hita, reszta poszla na tarcze i eq, ale potrafi przywalic :P leczy sie hamsko ale jest slabszy od normalnego monka. Assassin... ahhh omalo nie dedlem ale wpore sie uhnalem, dogonil mnie :/ to walil mi hity po 60-80 ale lepiej spytajcie sie najtow jaki dmg zadaje assassin bo ja druid xD Assassin upija ale jak zachowasz dystans jest przecietnym ale nie latwym przeciwnikiem. Jak zrobie hmmy explo i gfb pojde dalej bo mi sie runy skonczyly a wiem ze sa tam witche dark monki monki i inne badziewia w licznej grupie, jak komus walnal combo to ded szybki :P.
sski najs :] dodaj wiecej idz na inne poziomy :D |
Mało strasznie tych ss'ów. Pokazałeś tylko pare korytarzy. To się wydaje że tam jest lajtowo. Jak poszedłem tam zwiedzać moim knightem, to raz prawie nie padłem (63 lvl...). Za teleportem jest naprawde prze***ane jak wyskoczą 3 Dark Monki, 3 Wiedźmy i te niewidzialne pedały. 200HP w duł na sekunde. Co Chwile musiałem na zmiane GFB/EXPLO/GFB/EX.....więc naprawde radze uważać za teleportem, bo przed nim to jest pikuś...
|
o.O nawet ja jestem na jednym ;] z leo~ nice ss :P
|
A ja wieczorem biore ekipe moze coś ciekawego znajdziemy i na pewno jakieś wiedźy i jak to nazwałes "niewidzialne pedały" nie powstrzymają naszej ciekawości ;)
|
Fajne sski. Szczerze mówiąc myślałem że Dark Monki są silniejsze. Dobry exp dla ~30 Lev. Bardzo mi się podoba napewno tam pójdę jak poskilluję i wskoczę na wyższy Lvl. Pozdro ;)
|
Calkiem fajnie tam jest ale z tarcza tzreba lazic, ja z DL tracilem troche hp na "niewidzialnych pedalach" i na dark monkach, Fajnie sie expi jak jest malo ludzi. Bylem na nizszych poziomach, ale pozabijane byly potworki, za tp nie wchodzilem z powodu braku funduszy na uhy :D I tak mi sie nie zwrocilo i chyba wiecej ss nie bedzie bo postac zbankrutowala :D
PS Szukam sponsora na Nova! :D Tylko uhy mi trzeba :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28. |