![]() |
Nawet nawet , nie jest zle ...
ALe mnie meczy jedno pytanie Czemu duzo ludzi ma taka brzydka grafike ?? |
@up
Mnie też to dziwi... @Topic Fajne screeny ale ta grafika :( Troche nudnawe te ss'y ale ogulnie cool :D |
O brzydkiej grafice - brak sterowników :/ sam mialem jakis czas i po zainstalowaniu odpowiednich sterownikow sie poprawilo
|
No proszę, ładne polowanie sobie uciąłeś, Kris.
Ogólnie fajne screeny. |
crocodile boots
podobno z Krokodyla wypadają crocodile boots czy mógłbyś je tu zamiescić bo dobpiero dzis mam pacca i robie hmm i bolty
|
grafa
Ja mysle, ze ta grafa jest taka slaba, bo koles ma ustawione 16bit, a powinnien miec 32 :P
|
mi sie nie podobaja te ssy bo tab grafa;/ i wogule wkurzylo mnie to ze sie podniecasz ze 2 terror birdy 1 uh pewnie wiadomo co ze skillami ale to juz twoja sprawa bo ja wczoraj widizalem 59 EK skille 69/60 i myslalem ze sie zleje:|
|
A mnie meczy jedno pytanie jakie masz skille bo tez mam zamiar isc na Tiquane a nie wiem czy mam wystarczajce skille...
|
Fajną masz grafike ,jak w Doomie 1 ;) Co do ss ,nic nadzwyczajnego ,polecam miato małp na exp :)
|
51 ek sikał w pory przed TB ? czy źle przeczytałem... ja na 79/78 <padłem wczoraj> 40 ek na powierzchni Tiquandy miałem problem z Hydrą... znaczy do niej niepodchodziłem
Btw zabił mnie slime bo mi neta odłączyli :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |