![]() |
dlugi nudny necro hunt ;) (movie)
polecam ogladac na wiekszej szybkosci, loot jak zreszta zobaczycie na filmie to: cudowne scale armory, swietne short swordy i pierwszy (chyba?) polski ss na titanii, jeden z pierwszych na calym serwerze ;)
http://www.josibu.republika.pl/nekros.rec jesli nie masz aktualnego tibicam: http://www.josibu.republika.pl/tibicam***** (zmien koncowke na zip) ps. nie komentowac mlvl, postac ma 2 dni ;/ ps2. juz powinno dzialac, cosik pomieszalem ;p |
Witam,
Gratz za pierwszy film to nowej TibiCam 7,24:) |
Mi cos nie działa abuuuuu i niewiem co jest nigdy nie uzywłem tibiacam i teraz niewiem czy to moja wina czy nieee
|
ja tam nic niesciagam
wole se poogladac sreeny a jak trzeba je sciagac to podziekuje ,,,,wole nieryzykowac....
|
Ja nic niestety nie widze pewnie screny są fajne :( .
|
@up up
zapewniam cie ze te pliki sa bezpieczne, mozesz sobie skanowac czym chcesz @up bosz, nawet w nazwie tematu masz napisane ze to film a nie screeny |
Heh obejzalem filmik troche długiiiiiii :P gratz adv lvl :) powodzenia :)
|
Umnie jest "Transfer został przekroczony" ;/
Wrzucie pliki na nowy server. |
nie rozumiem ile trzeba czekac na film ja sobie pierwszy raz zobaczylem jak dziala tibicam a niestety nie moge wlaczam flm i czekam chyba 5 min i dalej please wait while connecting...
|
oki juz dziala troszke wiecej bym poczekaj i by bylo ok :D mam wolny komp
|
mam pyt. skad do cholery moge ściagnąc nowa tibie cam, bo juz mnie h*j szczela :P
pRosze o szybka odp ;] |
No wlasnie.. nowa tibia cam!
|
huh. Najdluszy film jaki widzialem. Dosyc fajny ale cos cienko sciaga. Czekalem chyba z pol godziny az sie sciagnie. Gratuluje za film :D
|
@kurt master of nirvana i archaine:
omgosh w moim 1szym poscie dalem link i jest to aktualny tibicam, mozna nim odtworzyc moj film z necro nagrany na najnowszym kliencie takze jest imo w pelni aktualny~ :D |
Cytuj:
|
Ogladalem. Gz levelu. Ale radze ci kupic ten exana pox bo az tak drogi to on nie jest :) A film troche długi i z czasem robi sie nudny.
|
Mi nie dziala ;( ;( ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |