![]() |
of quest dam rade?
a wiec gram na nowym swiecie i mam juz 40 lvl ale skille takie sobie 67/66 oczywiscie knight.Nie czepiajcie sie skilii bo mam zamiar poskilowac na 50 a do tego czasu expic tylko (wiadomo nowy swiat ceny itemow z questow sa drogie) moje pytanie brzmi czy dam rade tym knightem 67/66 bloczyc warlordy? i wogole questa
p.s jak ktos napisze QS to ja napisze buhaha :P pozdrawiam :) |
moze i dasz tylko musisz sie umiejetnie uhac wez jakiegos sorka ze soba 60+
ale i tak pujdzie bardzo duzo uh |
Szczerze? Kiepskie skille, w pojedynke to wogole tego questa nie zrobisz. Potzreba silnej ekipy - 1 sorc z ue do czyszczenia roomu przy schodach. Potem poruszacie sie powoli kratka po kratce - z przodu 2 knighty blocza warlordy, za nimi silna ekipa palli strzela do nadchodzacych potworow.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Samemu bym ci nie radzil wez ze soba jakas dobrego sorca okolo 60 levla i dobrze by bylo wziasc tez palla. Przy tych skillach moze ci zejsc duuuzo uh
|
Na of quest musisz wziasc duuza ekipe i sporo uh :/ W dwojke czy twojke nie dacie rady
|
Gówno prawda ...
Dasz rade bez problemu tylko z pomysłem :] Najlepiej wyloguj sie przed schodzami z questem i świeżo po restarcie rozwal bedziesz miał pojedyncze potworki :]I zsolujesz ja tak zrobiłam na new :] Zmarnowałam 6 UHów ... Easyyyyy :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
No niewiem... Zawsze działało :] Ale myśl że dało by rade zmniejszyć resp o kilka jednostek :) |
4 exori, 8 uhow potrzebne na solo 72 elitem, raczej sobie nie poradzisz 40 knightem.
|
|
Nie dasz rady przy schodach gdzie jest drag, 4lidery~ i 3 warlocki~ wchodzi combo okolo 800h. Moj kumpel 59 ek z skillami 79/78 tak dednol. Najlepiej wziaść ze soba sorca zeby z UE walnol.
|
Świeżo po resie jest mały resp, ale w ciągu dnia na wejscie na schody traci sie z 700hp~, jak bys sprubował z kimś isć po resie to powinno Ci sie udać.
W głownej komnacie po bramce lvlowej postawcie 2 poison fieldy z dwóch stron tak aby atakował Cie tylko jeden stworek. B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |