![]() |
4 nowe swiaty
Askara - Niemcy - normal pvp
Obsidia - Niemcy - normal pvp Malvera - USA - normal pvp Vinera - USA - normal pvp Na początku jak zwykle tylko dla pacc. |
A na tibia.com ciągle newsa nie ma:D
:> Ciekawe, kiedy będą nowe typy serwerów, będzie na pewno ciekawiej:P (Raul is ivul bo daje warny:>) |
A to zaskoczenie :)
|
Hehe... Byłeś chyba szybszy od tibia.com!
|
w00t w00t
Nie wiem po co tyle tych servow. Ale CIPsoft wie lepiej niz ja. Na moje to sie skonczt na tym, ze bedzie 50 graczy na serv :P
|
heh
Zawsze jestestescie szybsi ;-) no ale ja wiedzialem jeszcze szybciej xD a na tibia.com juz jest xD
|
Cytuj:
2. Na kiego grzyba Ci taki server? |
Czlowieku jak taki swiat powstanie to srednio bedzie na nim jakies 1000 osob, tak ze sobie nie pograsz :]
Jak za nickiem w tibi dac podpis np NICK(I'm not Br) ???????? :baby: |
O zaskoczenie w 100%!!!!
Myślałem, że zrobią pod koniec wakacji - w ostatnie dni sierpnia. To było do przewidzenia ;) hehehe. Cieszę się ale nie przenoszę się poprostu jestem happy bo Tibia się rozrasta coraz prężniej ;) !!! |
Hmm, teraz to jest tyle tych światów że można się pogubić xd
|
y
wbijam na nowy swiat mam pacca i jestem 11 w kolejce za co ja płace!!grrr
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Brak tutułu... tak dla jaj -.-
Fajnie fajnie... mogliby od razu wrzucić jakieś 10 serverkóff :D Może by tych n00bkóff tyle nie bło na forterze :D
|
wy lepiej sie zajmijcie uaktualnieniem strony zeby byly nowe potworki itp. bo chwalicie sie ze tibia.com nie ma takiego newsa ze sa nowe swiata a na stronce tibia.pl bieda... zostajecie w tyle.... ale i tak sie spooko :P
|
Askara
JEŚLI KTOŚ zamierza grać na nowym serwie wbijać na Askara ja tam będe grał na bank w 10 najlepszych graczy na pewno będe WBIJAĆ
|
Nowy świat, nowe mozliwosci... A miałem przestać grać w tibie... :confused:
|
jedyny sensowny komętarz jaki mi sie ciśnie na usta to: Blleeeeeeeee!
znowu, po raz kolejny zaczyna sie wyścig szczórów kto pierwszy na mine land, kto pierwszy 20, 30, 40, 50 lvl a potem ci co są na top liście przestają grać bo im sie nudzi albo dostają bany i idą na nowe serery. I tak w kółko |
jeden ze światów kojarzy mi się z winem ^^
@Topic Fajnie że powstają nowe światy, dzięki temu inne się luzują i jest więcej miejsca, expowiska nie pozawalane ludźmi, etc. gratz :) |
Askara
A kiedy FAcc beda mogli sie logowac na server? Odpiszcie szybko plz B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |