![]() |
Dwu godzinny hunt na dworcach - nice loot
Teraz daję dla was jak expiłem na dworcach, nie byłem tam pierwszy raz ale nakręciłęm dla was całą jaskinie :) Link:
http://rapidshare.de/files/3880039/d...aczek.rec.html I nie zdradzajcie lootu :P I komenta tez dajcie :P |
film good szkoda tylko ze drogi nie nakreciles bo chetnie bym sobie tam poszedl ale nie wiem jak trafic, jestem drutem i nie chce spotkac po drodze jakiejs hydy czy innego fajnego stworzonka :D, co prawda z ekipa zwiedzilem troche tiquandy ale akurat na dworce nie trafilismy.
|
Cytuj:
|
heh no fakt wylaczylem troche przed koncem i przez to drogi powrotnej nie ogladnalem :D
|
Za długi żeby oglądać na przewijaniu :D
Ty to masz szczęście >.> Ja tam siedziałem ponad 2 godziny i tylko 2 hunting speary i voodoo doll znalazłem >.< |
Hehe fajny filmik
P.S. Wooden wand nie tylko z paradox tower qestu :P Blood Herb - Witches Broom - Wooden Wand :D |
Sorki, 2 posty mi sie zrobily :/ nie wiem czemu
|
Jak zawsze fajny film slimaczq :P
btw. naprawde masz 11 lat? -.-' |
Na serio fajne miejsce do huntu dla 30lvl+ :) szkoda że tylko dla knightów albo sorców z dobrą bronią :( A te dworci to chyba jak króliki się reprodukują bo tego tam jest więcej niż chińczyków w chinach :D GZ loota ta sukinka fajnie wyglonda (nie zdradzilem loota bo na samym poczatku pokazal co mu sie trafilo :))
|
Wyskakuje mi error w 90 ktorejs minucie :( Ale film jest super jutro ide tam expic moim knighcikiem i robie 35 lvl xDD Gz Advancu ;p
|
Cytuj:
|
Z tego co wiem, można też wykasować w liście VIP'ów osoby OnLine. Na niektórych filmikach działało :D
|
Jak zawsze slimaczek robi ladne i fajne filmy....Gz loota szczesciarzu.... :P
|
durze waste ale ogulnie spokz filmik heheh
|
Archeolog...
|
Cytuj:
|
Przeglądam 3-eci temat z 2005 roku w ciągu 4 min! Co to jakaś podziemna grupa archeologów??!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |