![]() |
Jak się wysyła raport do CIP-ÓW ??
Mam sprawę gościu zlurował GS i on mnie zabił (gram na securze) kiedyś ja zlurowałem Cyca i on zabił jednego typa i on wysłał na mnie raport i miałem jednodniowego bana. Więc jak się raport wysyła? :P
|
Wciskasz ctrl+ r i tam wpisujesz tresc raportu.
|
No to wiem ale jak po angielsku napisać raport np. Na zenka tramwajaża za lurowanie?
|
Np. Zenek tramwajarz lured Giant spider to Carlin.I po sprawie :D
|
Te raporty nic niedają!!!!!!!!!!!! Ile razy moich kolegów zabił PK i wysyłali te głupie raporty i tym PK i tak nic niezrobili!!!!!!!!! Mnie zabił raz PK na 8 levelu wysyłałem 2 razy raport i guwno z tego wyszło!!!!!! To nigdy niedziała!!!
|
Cytuj:
wiec tak : nie daja nie zrobili gowno [przez o z kreska - pisze tak bo mam swiezy system i jeszcze nie narzucilem latki] nie dziala... po pierwsze skad wiesz czy mu nic nie zrobili? mogl dostac jedniodowego bana... i tyle... a poza tym straszne zabil Cie PK... oj oj oj... wszyscy placzemy heh :/ wez sie zastanow czy po to jest dana mozliwosc pisania raportow... heh... n00b... ja raz wyslalem raport... i dziwnym trafem w przeciagu 30 minut dostalem odpowiedz... i naprawde - radze Ci serdecznie wziac sie za nauke, a nie grac w Tibie... wiecej bedzie pozytku :rolleyes: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27. |