![]() |
Next Wojna na Thori :) tym razem bardzo ciekawa !!
Dzis rozpoczela sie nowa bitwa pomiedzy Cs a NS i revoltuion tym razem zmiardzylismy ich jak psow xD ogladac i kometowac
LINK: http://rapidshare.de/files/3882721/wojnaheh.rec.html |
Ja tam byłem :o O ile dobrze policzyłem 16 do 6 ich skopaliśmy :D
|
Ciekawa by byla gdybys nawalal a nie uciekal i niewiadomo czego szukal _._
|
Sluchaj, ja siedziałem obok niego przy kompie ... dobrze robił, że tak biegał.. nie wiem czy wiesz, ale na wojnach sorc raczej nie wchodzi w srodek bitwy -.- 3 fragi dla Cwanisha :P i jak dobrze Ehur policzył 16:6 dla Cs
Hail Cs ! |
@Up
Czy ja napisalem zeby w srodek wlazil? Wali 1 SD i ucieka bez sensu... No na pewno razem sie podniecaliscie przed kompem i trzymaliscie sie za kolana :) |
Ja tez tam bylem ~~
Bylo super tylko troche kolo mostku cycow nas strapowali i lipa byla Eliros & Naviter here :)
|
@Masat
Po1. grasz lamusie na non-pvp wiec nieodzywaj sie nieproszony...
pewnie nigdy niegrales na pvp -.-'' ja walnolem 1 sdka i uciekalem bo na mnie polowa tamtej gildi sie czaila ic sie pobaw na no-pvp i postrzelaj sobie z hmmkow |
:)
Filmik beznadziejny na maxa a to juz mowie dlaczego:
Po 1: Bales sie jak debil i co sec. waliles utani.... Po 2: Gdzie miales Df,F-bomby,GFB,Mwale ? (z czym na wojne?) Po 3: Bija ci kolege na twoich oczach goscie ktorym 2 twoje sd i leza a ty sp.. Pozdro 4 Pandoria player's :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:p
Wyobraz sobie ze niegran na non-pvp i ze mam zdziebko wyzszy lvl od ciebie i wiecej wojen przeszlem na bank.
Ale racje mam niebyles wyposazony i bales sie jak nic... |
ok popatrz trudno sie niebac jak w tamtej gildi jest z 10 sorckow na 30lv+ od 4 dostane i padam -.-'' a m-wale mialem f-b niechcialem uzywac bo 1 kill i ban trudno ci to zrozumiec?
|
Rozumiem ale przynajemiej ja na twoim miejscu walna bym sd w 1 gdzie jest ich ze 3 i potem ue koledzy by mieli latwiej podobijac 1 by padl ty bys niepadl bo ban a za tydzien sie logujesz i czysto :)
|
Boże ludzie -.- nie ważny jest styl.. ważne są efekty .. 3 fragi i to 3 najtrudniejszych sorców ... a teraz prosze jeszcze zobaczyć na ilość hp kolo deeper fibula ... umiejętność uhania też coś znaczy w tibi ... tyle mam do powiedzenia ... -.-
|
latwo powiedziec tylko ze kazdy ise zuca na mnie .... i jak bym walnol z ue to bym mogl moich zabic a biegalem tak bo niechcialbym stracic bohow :)
|
Cytuj:
|
Ok. Co bylo to bylo grunt ze im skopaliscie co trzeba :P
"Wojna na beryli Dt vs GG " Obejzyj Gosc biegnie killa 1 potem 2,3,4 itd. i sie nieczai Rozumiem tez ze masz malo HP -- Cya Ide GraccCcC |
Cytuj:
|
Masat ty juz sie zchowaj ok ? ic sie pobawic na secura w wojnie xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |