Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   co wy pacowicze robicie na wyspach dla pac? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=4576)

konradek 10-04-2004 17:16

co wy pacowicze robicie na wyspach dla pac?

Witam wszystkich pacowiczow mam do wa takie pytanko na czym najczesciej polujecie?oczywiscie na wyspie:edron dramie?

kotomaniak 10-04-2004 17:19

Po pierwsze: jest edron i darama, daradhia to miasto na daramie. Po drógie na różne stworki od goblinów i trolli na demony (na demony to może nie ja :D ).

Wujek eustachy 10-04-2004 17:30

Mój szkolny kolega (30 lvl paladyn) expi w cyclopolis na edronie i mówi że exp leci bardzo szybko.

konradek 10-04-2004 17:38

:)

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Wujek eustachy
Mój szkolny kolega (30 lvl paladyn) expi w cyclopolis na edronie i mówi że exp leci bardzo szybko.
no bo tak jest ale moim zdaniem jest lepiej isc na necromancera bo jest expo no moga wypasc boots of hste :)no i mumie sa tez fajne.......

palek 10-04-2004 18:04

expiom :D;]tyle tego tam jest
ale ja tesz se za niedlugo kupie :D

konradek 10-04-2004 18:06

mi sie.........

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez palek
expiom :D;]tyle tego tam jest
ale ja tesz se za niedlugo kupie :D
mi sie juz za tydzien konczy ale kupie na 11 miesiecy + wieksza chate jak bedzie to na edron a jak nie to w kazo zostane.....w mojej zbyt malej chatce.......

Tikozax 10-04-2004 19:10

Ej no a co maja roic PACC na sfoich wysepkach? Maja duzo fajnych stworkow, wiec expia X( A ja nie mam :(

marred 10-04-2004 19:23

To wcale nie jest prawda, ze kazdy ma spawn dla siebie. Tyle samo osob expi, tyle ze mniej looterow, ludzie sa milsi, latwiej spotkac jakiegos high-lvla, a skoro latwiej tam o high-lvla, to latwiej o rare-itemy.

konradek 10-04-2004 20:26

.....

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Tikozax
Ej no a co maja roic PACC na sfoich wysepkach? Maja duzo fajnych stworkow, wiec expia X( A ja nie mam :(
przykro mi ale moze zacznij zbierac na paca zbieraj i zbieraj az wkoncu uzbierasz :)

Nuzen 10-04-2004 20:35

ja tam 25 dolcow mam juz, w kazdej chwili moge kupic ale czekam az przyjade z wakacji w lipcu i wysylam :)

Tiligus 10-04-2004 21:18

Wyspy Dla PACC ja nie korzystam z nich tak powszechnie do expowania służą raczej do huntów, typu hero,necro więc jak wiesz to zależy:) gdzie co ...

Aha i co do cyclopolis nigdy tam nei bylem sprobuje sie wybrac w najblizszym czasie

Kael 10-04-2004 22:39

hmm zeby isc na necro trzea truszke pokonac dsow nie ma miejsca do uciekania dzis z kolegami probowalismy wogle tam wejsc >.< to na daramie
i muj druir expi na rotach na daramie
Edron to hero cave jeszcze nie bylem >.>

Bofedojo 11-04-2004 18:00

Ja powiem gdzie moi kumple expia:
Darashia: Vampy
Edron: Cyclopolis, Dragi, Hero

Dawid_Mistrz 12-04-2004 22:17

Expiom!!! Nie ma wiary i w spokoju sobie zobywaja exp i nikt na ich potworki sie nie rzuca bo nie ma tam prwie nikogo:P Tez se kupie pacc i bede tez tak robil :P

Soul River 14-04-2004 18:14

Na darashi przewaznei siedzi sie na vampach lub necro
jest resp pojedynczego vampa -- sorc na malym lev moze go zajebac z FB
na necro to raczej wyzsze lev , zejscie jest przejebane dla kogos kto nie ma niewidzialnosci . palekk okolo 50 lev ma tam wypas ( 15 m lev) ale musi isc z kims.
natomiast sorc na 50 lev moze zabijac solo
prucz tego jest tam niezly exp na rotach i mino

edron-- demonki hero i te sprawy

Ludwix Trimera 14-04-2004 18:27

Darama rlz!!Rotki dla sorca miodzio no i cycopolis.
A jak na cośik cięższego to draggon lair na edron albo demonki :P
Te wyspy dla pacc są świetne poprostu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45.