![]() |
co wy pacowicze robicie na wyspach dla pac?
Witam wszystkich pacowiczow mam do wa takie pytanko na czym najczesciej polujecie?oczywiscie na wyspie:edron dramie?
|
Po pierwsze: jest edron i darama, daradhia to miasto na daramie. Po drógie na różne stworki od goblinów i trolli na demony (na demony to może nie ja :D ).
|
Mój szkolny kolega (30 lvl paladyn) expi w cyclopolis na edronie i mówi że exp leci bardzo szybko.
|
:)
Cytuj:
|
expiom :D;]tyle tego tam jest
ale ja tesz se za niedlugo kupie :D |
mi sie.........
Cytuj:
|
Ej no a co maja roic PACC na sfoich wysepkach? Maja duzo fajnych stworkow, wiec expia X( A ja nie mam :(
|
To wcale nie jest prawda, ze kazdy ma spawn dla siebie. Tyle samo osob expi, tyle ze mniej looterow, ludzie sa milsi, latwiej spotkac jakiegos high-lvla, a skoro latwiej tam o high-lvla, to latwiej o rare-itemy.
|
.....
Cytuj:
|
ja tam 25 dolcow mam juz, w kazdej chwili moge kupic ale czekam az przyjade z wakacji w lipcu i wysylam :)
|
Wyspy Dla PACC ja nie korzystam z nich tak powszechnie do expowania służą raczej do huntów, typu hero,necro więc jak wiesz to zależy:) gdzie co ...
Aha i co do cyclopolis nigdy tam nei bylem sprobuje sie wybrac w najblizszym czasie |
hmm zeby isc na necro trzea truszke pokonac dsow nie ma miejsca do uciekania dzis z kolegami probowalismy wogle tam wejsc >.< to na daramie
i muj druir expi na rotach na daramie Edron to hero cave jeszcze nie bylem >.> |
Ja powiem gdzie moi kumple expia:
Darashia: Vampy Edron: Cyclopolis, Dragi, Hero |
Expiom!!! Nie ma wiary i w spokoju sobie zobywaja exp i nikt na ich potworki sie nie rzuca bo nie ma tam prwie nikogo:P Tez se kupie pacc i bede tez tak robil :P
|
Na darashi przewaznei siedzi sie na vampach lub necro
jest resp pojedynczego vampa -- sorc na malym lev moze go zajebac z FB na necro to raczej wyzsze lev , zejscie jest przejebane dla kogos kto nie ma niewidzialnosci . palekk okolo 50 lev ma tam wypas ( 15 m lev) ale musi isc z kims. natomiast sorc na 50 lev moze zabijac solo prucz tego jest tam niezly exp na rotach i mino edron-- demonki hero i te sprawy |
Darama rlz!!Rotki dla sorca miodzio no i cycopolis.
A jak na cośik cięższego to draggon lair na edron albo demonki :P Te wyspy dla pacc są świetne poprostu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |