![]() |
dragon
czy na 20 lvl sorkiem z kumplem na 20 lvl druidem moge isc na draga??prosze o odpowiedz
|
Cytuj:
ja jak hacknelem se 10 lvl na xanterze palka ze skilami 40 i bp UHuw smoka rozwalilem wiec ty spoko go zabijesz |
Dał byś rade sam ale bys musial miec jakies bp uh i full many oraz hmm. Musisz tak manewrować żebys nie zebrał f-wavem. Wiem coś o tym ponieważ sam solowałem na 20 lvl i bodajrze 22 mlvl z samych hmm i Vitki
|
Cytuj:
|
Cytuj:
napisz sobie na www.tibia.lt.pl na forum ze masz auto exp albo cos i noobki to sciagaja z wlasnej woli ja im nie kaze a ze same acconty do mnie trafiaja nic nie poradze |
Nastepny opic o dragach. Szukaj heh. Druid i Sorc na smoka. Strzelasz z SD, a sorc na 20 lvlu puszcza sDka + 2 GEB pod rzad. (Wiem ze ma 395 many ale zdazy lyknac mFa) Ciebie smok bije a ty jestes na Utamo Vita. I bedzie git. Tylko te koszty... Poizej 40 mlvl nie oplaca sie wam isc.
|
@up
OMG, na draga nie opłaca się strzelać z SD, HMM wystarcza... Chyba, że ma kilkadziesiąt bpów i ci nie szkoda B) Pozdro |
Po pierwsze jest przynajmniej 10 takich tematow chyba nawet poradnik.
Po drugie jesli chcesz blokowac na tym levlu mozesz jesi nie zal ci kasy na uhy zwrocic sie raczej nie wzroci i pamietaj uhaj sie jak bedziesz miec 200 hp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |