![]() |
Hydry Z Harmoni
Team:
Lord Bartek of Harmonia[Bloker] Lord Eddy of Harmonia[Ja] Lord Gala of Harmonia[Niestety padł] Elder Druid Wojtek i Stolar. Przyjme krytyke wzwiązku z moim mlvl na tym lvl. Miłego Oglądania :] http://rapidshare.de/files/3902580/Hydry.rec.html Jeśli coś bedzie z filmem to piszcie bo pierwszy raz w życiu film kręciłem. |
Gz hunta szkoda że nie było loota i szkoda że padł wam kompan :P WIdac ze hydry nie sa takie slabe :P
|
Cytuj:
|
bohy które oddałęm kompanowi hunt był spoko (wymiatałem najlepiej) harmonia rulez filmik spoko
|
Spoko filmik. Szkoda, że mnie tam nie było ale nie miałem uhów :P Szkoda, że nie było konkretnego lootu. Ale i tak super ... GRATZ
|
To byl fajny hunt ;) - bylem blokerem
Ogolnie hydry sa latwe, ale trzeba miec silnych shooterow i najlepiej palladynow bo runy to kopmpletna strata kasy gdy sie lecza . Na takie hunty oplaca sie brac explo/burst arrows, poniewaz bloker moze zlurowac do 3 hydr, ktore sa w miare latwe do blokowania :) Hail Tiguanda 8o Nastepny hunt - Wioska Malp |
troche dlugi i nudny, malo akcji ... Ale 1 film z hydrami :) gz
Ile narobiliście expa ? |
Cytuj:
|
Mimo, że ten film nie był doskonały z niecierpliwością czekam na następny :)
|
film nie był za ciekawy bo eddy go krencił gdyby był nakręcony przezzemnie był by ciekawszy bo eddy boi sie ładować w kłopoty;/
|
Gratz:-)bomba wybuchnie za 3 sekudny pod twoim siedzeniem
|
Hydra Hunt
No troszke szkoda ze zdechlem ;]
Co tam -35k expa ;] 8h na scarabach ;] Czekam na kolejny hunt ;] |
Gratz huntu. Szkoda ze loota nie bylo ;/.
P.S. Jutro hydry w moim wykonaniu. Emilio |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03. |