Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tunel Thais - Kazordoon (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45876)

gOOrniack 12-08-2005 14:42

Tunel Thais - Kazordoon

W trakcie lektury tibianews.net natrafilem na ciekawy artykul o tym ze taki tunel istnieje. Podobno prowadzi on z podziemi zamku Thais do kopalni Kazordoon. Sam osobiscie tego nie sprawdzilem jeszcze ale gra jest warta świeczki. Co wy o tym sadzicie?
cytuje artykul z tibianews:
August 12: 13:15:53
"After digging in old archives about the history of Thais and Kazordoon, one of our Special Reporters found a route that leads underground from the King's Castle in Thais to the mines of Kazordoon. The route is dangerous at some places, but worth the trip, just imagine how maybe long ago dwarfs attempted to reach the Castle without being noticed, or a spy used this route to communicate with his King. We wonder if there is maybe also a last part, connecting the Dwarf mines with the actual town of Kazordoon?"

Sozemego 12-08-2005 14:49

nie z zamku, ale z mount sterum [or cos takiego -.-] do kopalni z crusaderem w kazz :p

gOOrniack 12-08-2005 15:04

....leads underground from the King's Castle in Thais to the mines of Kazordoon.... to by wskazywalo na zamek..nigdy nie zwiedzalem tam podziemi bo po co, ale mozliwe sa cos znalezli

Magic Bloode 12-08-2005 15:10

Moim Zdaniem powinno być więcej takich "Tuneli" Ponieważ wiele osób z chęcią by się przemieszczało takimi "Skrótami"
p.s -.- Niektóre osoby "n00bki" napewno by żuli w takich tunelach:P podobieństwo jest takie jak w metrze -.-.

:evul: Magic Bloode :evul:

:cup: Furora Rulez :cup:

dagothar 12-08-2005 16:50

To nie jest zadna nowosc. Tunel istnial juz jakis czas temu. Da sie dojsc z tuneli ancient temple pod mt. sternum i dalej do kopalni dwarfow. I to wcale nie jest bezpieczny 'skrot'(po drodze m. in. gs)

Hupe 12-08-2005 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dagothar
To nie jest zadna nowosc. Tunel istnial juz jakis czas temu. Da sie dojsc z tuneli ancient temple pod mt. sternum i dalej do kopalni dwarfow. I to wcale nie jest bezpieczny 'skrot'(po drodze m. in. gs)

Ancient temple i Mt. Sterum to dwa calkime inne miejsca...i ancient temple wcale nie jest pod mt sterum. Pozatym pod Mt. Sterum rzeczywiscie jest gs, ale wcale nie trzeba go mijac zeby do kazz dojsc. No i to raczej nie jest skrót bo droga jest duzo dluzsza+ nalezy doliczyc czas na zabijanie potworów.

@down
A moze powiesz mi gdzie kopac w takim razie?? Ja doszedlem do kazz bez spotkania z gsem, z tego co pamietam gs jest w calkiem innym pomieszczeniu (chyba ze sa 2 spawny i o jakims nie wiem). Powiedz mi zatem gdzie mam kopac zeby z ancient temple dostac sie do mount sterum....to chyba niemozliwe.

dagothar 12-08-2005 20:32

Co nie znaczy, ze nei da sie dojsc z ancient temple do mt. Sternum podziemiami, trzeba tylko wiedziec, gdzie kopac. A 'skrot' napisalem przeciez w cudzyslowie. Po drodze z mt. Sternum do kopalni Kaz jest gs, teraz w zwiazku z losowymi spawnami mzoe sie zdarzyc, ze nei uda sie przejsc bez spotkania go, kiedys wystarczylo w odpowiednim miejscu trzymac sie poludniowej sciany i modlic sie, zeby nie bylo lura.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.