![]() |
Ostrzeżenie!!!
Na południe od thais znajduje się altarks lake jest tam npc Aruda (jeśli się myle to mnie poprawcie). Ale są ludzie którzy mówią że zrobią z toba quetsa u niej. Mówią abyś powiedział:
hi kill yes P0 wypowiedzeniu powyrzszej formułki mamy jeden hp i obrywamy z hmm od osoby która nas na ten "quest" wrobiła. Sam widziałem jak takiego czynu dokonano. Jeśli ktoś uważa, że ten temat to quest spooling to prosze o jego skasowanie. |
Ehmmm-quest spoiling-rozśmieszyłeś mnie :D Wybacz ale na taki bajerek chyba się może nabrać tylko totalny newbie i chyba skończony tuman bez wyobraźni(kawa na ławe pisze że możesz zostać zabity-ja nawet gdybym się na tym nie znał nie próbowałbym ;) )Nie to co u Sama który na próbę sprzedania MPA reaguje zjechaniem do 1hp(tutaj naprawdę można się nabrać bo kto by się spodziewał :] )
|
Cytuj:
|
Po nowym updacie modne stało się zabijanie niskich lvl w party. Taki koleś dajmy na to 20-30 lvl zaprasza 10-20lvl do party i mówi że pomoże expić a kiedy już się to stanie zabija go bez żadnych konsekwencji dla siebie.
No i oczywiście powija stuff tego nieszczęśnika |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |