![]() |
Ghoul
No mam pytanko o tego potworka :) ... Z jakimi skillami i z jakim mieczem można zabić go za jednym zamachem ... :) ... ( 70/70 fire sword ??? )
|
30/30 ice rapier?
|
Cytuj:
|
Ja z fs-em i skillem w swordzie 57 czasami zabijam je za jednym ciosem ,ale zadko powiedzmy 1 na 15
|
pfffffff
lol , ja mam skille 45/45 i Giant sworda i ghoula heduje niezadko jush hyba ze 20 z hedowalem
|
Nie łatwiej pójść samemu i sptawdzić, to nie jest silny potwór więc co za prblem. Jest dużo pojedyńczych respawnów.
Rusz sie troche chłopie... -.- |
re: hakje
Słownik ortograficzny. re: topic 60-65/60 i powinineś zabijać dosyć często jednym uderzeniem. |
Zadałeś idotyczne pytanie .... Zrób skile 9999/9999 i weź ze sobą bp ice rapierów to moze Ci sie uda .... X(
|
skill 70 lub 60 i bright sword moze wezmiesz go na strzala
tyle chciales? ;) |
Mozesz miec skille 100/100 i ci sie moze czasem nie udac zabic ghoula 1 hitem. Hity sa LOSOWE, oczywiscie im wyzszy skill tym wieksza skala hitow.
Btw. Ghoul to potwor, ktory jest drobnostka dla 11-12 lvl knighta. Dlaczego zakladac taki durny temat? :F |
@up
Mając wyższy lvl tak sie zdaje że mając 11-12 to jest ghoul drobnostką, ale idź na tym 11-12(knightem) i go zabij a zobaczymy(mówię o eq na które zarobiłeś postacią którą idziesz ubić ghoula a nie,że dostaniesz np. od h-lvl'owego kolegi) @ up,up,up..... Ja czasami(dość często) zabijałem ghoula 1 hitem jak miałem 65/65 i fire axe B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:49. |