![]() |
Mój Terragen
/ciach/edit
|
Wiesz.. jak się grozi, robi syf i naduzywa mod powa to co się dziwisz ze masz bana? Zasłuzyłeś to siedź cicho -.-
Ps. Powinieneś być wdzięczny elieen że ci odblokowała prace -.- |
Em, to są przeróbki fotek czy co :) bo jakoś nie czaje, i nie wiem jak komentować i oceniać :D .
|
/ciach/edit
|
Widzę, że ten programik ma spore możliwości. Właśnie go ściągam. Zobaczymy co potrafi w połączeniu z photoshopem:). Pracki wyglądają przyzwoicie tylko w tej ostatnie za bardzo jest rozjaśniony środek.
|
starczyło poprosić, bez śmiecenia
Koniec tematu.. |
/ciach/edit
|
Avager: Terragen to taki za***isty program do tworzenia trójwymiarowych krajobrazów. Sam się w tym kiedyś bawiłem. :) Tak naprawdę wystarczy 5-10 minut roboty, żeby zrobić coś takiego.
|
/ciach/edit
|
JA tam sie nie mieszam w sprawy ST , wracając tematu...własnie instaluje :> .
|
/ciach/edit
|
Wiesz... Ty dobrze wiesz, co ja sądziłam o twoich pracach. Dobry był z Ciebie grafik. I mogłabym Ci wybaczyć największy błąd. Ale głupotę mogę wybaczyć, a hamstwa nigdy. Nie mówiąc już o naszym zaufaniu co do Ciebie. Dając Ci funkcję moda na Silver Tower obdarzyliśmy cię zaufaniem godnym najlepszego przyjaciela...
Mogłabym tu napisac najgorsze bluzgi jakie są na świecie, przekleństwa we wszystkich możliwych językach... Ale powiem jedno: żal mi Ciebie... Co do zapowiedzianego przez ciebie spamu, wiedz, że jesteśmy na to przygotowani. |
/ciach/edit
|
Możecie tu nie robić offtopu? Rozmawiajcie na tym forum ST, nie tu. Ten temat jest o pracach McJeran i niech tak zostanie.
Btw. Zainstalowałem program, teraz ide szukać jakiegoś guide do niego ;) EDIT: @Down Poprostu mówie, żeby temat o pracach nie stał się kłótnią. |
@up
Przepraszam, był fragment z moją oceną. @McJeran Nie, nie boję się bana, ale nie będe się zniżać do twojego poziomu. To poniżej mojej godności. |
Właśnie. Przenieśmy to na forum ST, co? Bo większość, którzy tu zaglądną i tak nie będzie wiedziała, o co chodzi.
|
Nabije tu posta i powiem tyle: wszyscy jestescie zalosni.
|
@up
po co sie wcinasz tam gdzie nie trzeba ?? @topic szczerze mowiac jest takie sobie :/ zle dobierane kolorki w to ostatnie to juz w ogole zwalone :/ |
/ciach/edit
|
Fajne tylko na tym pierwsym obrazku na wodzie jest jakas czarna plama psuje efekt
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |