![]() |
Walki Papug...
Nudziło mi się z kumplem i postanowwlismy ze zrobimy walki papug :)
Walka pomiedzy Marianem a Stefanem odbyla się na moscie w ab na ul. Coastwood. Proszę o komentowanie tego niebywałego widowiska sportowego:D Oto link: http://rapidshare.de/files/3913289/walki_papug.rec.html Życzę miłego oglądania ;) |
udupie Ciebie i twojego kolege za znecanie sie nad zwierzetami macie hunted evul evulevulevul!!!!!1111
|
mi sie to podobalo xD
tylko szkoda ze tamten typek za***al :/ |
troche lipa
ale najbardziej mi sie podobalo to Cytuj:
|
Cytuj:
|
Spox! JA rezerwuje odrazu walki krokodyli!! Tylko level mi podrosnie i zrobie bijatyke krokodyli! A jak ktos podstępem ukradnie pomysl X( to zrobie czego innego! Ale nie czepiajcie sie, że zneca sie nad zwierzętami, bo nie robi tego w realu!
EDIT: sorry ale moja bijatyka nie wypali ;( , bo jestem na serwerze non-pvp wiec bardzo przepraszam :D |
Cytuj:
PS. robilem wczoraj walki crabow (nie radze bo craby sie wogole nie trafiaja:P i mozna tak walczyc godzinami) |
ile na krokodyla many mi powiedzcie a mozliwe ze zorganizuje;-)
|
Ahh Dre'em ty ciapo mogłeś sie odsunąć :p ale i tak wygrałby.... dowiecie się w filmie!
Pozdro Dre'em i Predi ;] Wild... |
Końcówka najlepsza ;] (ops)
|
BAUHAAHH super pomysl :D hehehehe BR?PL?SWE? hahahaha to oczywiste ze wygral by ... :)
|
wymyslcie jescze jakies inne fajne walki moze uda nam sie je zrobic :D
pozdro eranid :) |
hehe niezłe :P zróbcie turniej i zeby sporo osób brało udział :) Aha... i zróbcie ring z parceli ^^
|
to bylo spoko!!!! :D ale to sd bylo slabe moj kumpel wali mocniej ale i tak ok!
Lukaszeczek druideczek Swiat:Calestia :profesja:druid level:13 m level :19 |
Chłopaki macie pomysły, ale bardzo ciekawe to było oby więcej takich pomysłow :D
|
Sd ....
Co do tego sd to rzeczywisice było bardoz słabe.... Czasami wale ~~150.. Ten był akurat bardzo słaby a nie wiem dlaczego:( Moze dlatego ze mialem full deff :p :(
|
Fajny jest ten pomysl ze papugi mowia: "BR? SWE? PL?" hehe i fajnie ze "PL" tez sie tu znalazlo :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |