Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Tibia.pl sprites projekt... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45933)

Turc^^ 12-08-2005 21:21

Tibia.pl sprites projekt...

Wpadlem na pomysl...Moze niech graficy z forum wezma sie za edytacje spritow.Raz na 2-3dni modek dzialu bedzie mowil jaki art zrobic i po 2-3 dniach najladniejsza zdaniem modkow(ew. innych userow forum) szla by do do admina a ten zamienial by sprita.Stworzylibys my wtedy oryginalny Tibia.pl TibiaClient i wszystko byloby fajnie :D
Wiem ze pomysl moze byc wybluzgany ale popatrzcie na niektora graficzki w Tibi.Sickle np.Co to jest??Jakis ogrmnyyyyy luk ostrza ma...To nie jest naturalne...Scale Armor tragedia.

Daje sonde na 10 dni zobaczymy rezultaty :)

Plx Comment :D

Xagar 12-08-2005 21:26

hmmmmmmm w sumie jestem na tak ale bardzo watpie zeby cos z tego wyszlo...

Tasior 12-08-2005 21:27

i po 3 latach będziemy mieli cały Tibia.spr -.- pomysł może i dobry ale system ssie

Turc^^ 12-08-2005 21:27

Hmmm....

Hmmmm.... zobacymy pomyslimy :) Temat ma dopiero okolo 5 minut Zaraz bedzie wiecej osub i sie to rozkreci.

prosze o jakiegos modka aby tez sie wypowiedzial na ten temat :)

ZinC 13-08-2005 13:12

Omg... Nic oryginalnego nie możesz wymyślić? Ten pomysł wprowadziło Tibia.org.pl... Plagiat plx?

Gtyk 13-08-2005 13:29

Dobry pomysl, jestem jak najbardziej za ;) Jezeli to dojdzie do skutku, na 100% bede dawal swoje prace ;) Z tym, ze tak jak mowi Tasior, zeby to doszlo do skutku i dalo jakies efekty trzeba zmienic system, np danego dnia zlecenie na 10 grafik, nastepnego dnia na kolejne 10 grafik... Jezeli bedzie duza ilosc chetnych grafikow, 10 spr na dzien to na prawde nie jest duzo ;)

Turc^^ 13-08-2005 16:19

masz racje modki bveda muwili co i ile i w jakim czasie narysowac :)

Ale mam nadziejie ze bedzie dobrze :)

Neaniver 13-08-2005 16:25

@Turc^^

daj jakas swoja prace, zeby nie bylo ;)

Turc^^ 13-08-2005 16:26

Oczywiscie ze dam niebuj sie :D

Gtyk 13-08-2005 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turc^^
masz racje modki bveda muwili co i ile i w jakim czasie narysowac :)

Ale mam nadziejie ze bedzie dobrze :)

To moze tak najpierw pogadasz z modkami/adminami i ustalicie wszystko?;) Bo mowisz ze modki beda mowili, a skad masz pewnosc ze pomysl im sie w ogole spodoba?;)

@down:
Lepiej zagadaj na pw albo gg, latwiej w ten sposob bedzie wszystko ustalic niz w postach na forum.

Turc^^ 13-08-2005 16:47

Zobacz 4 post w tym teamcie przeczytaj a potem muw -,-

Raynold 13-08-2005 17:03

Mi sie sam pomysl nawet podoba. Niekoniecznie w takiej formie, jak przedstawil autor, ale ogolnie jest ok. Na pewno odpada jedna grafika na 3 dni, bo to za dlugo by trwalo, juz raczej tematyczny zestaw wiekszej ilosci grafik, ewentualnie laczenie pomyslow kilku userow. Jedynie boje sie, ze jesli ktos zrobil dla siebie jakies naprawde fajne grafiki, to niekoniecznie bedzie chcial sie nimi podzielic. No i jeszcze zostaje sprawa tego, kto to wszystko bedzie skladal do kupy.

Ogolnie pomysl dobry, ale nie wiem, czy ma sens robic to na taka wielka skale, czyli stworzenie grafik z podpisem "tibia.pl". A i niekoniecznie moderatorzy musza sie tym zajmowac...

Hegemmon 13-08-2005 17:07

wątpie,czy pomysł wyjdzie z fazy pieluchowej, ale z chęcią poczekam... zaskoczcie mnie.
Cytuj:

Omg... Nic oryginalnego nie możesz wymyślić? Ten pomysł wprowadziło Tibia.org.pl... Plagiat plx?
chyba ktośnie do końca rozumie co to słowo znaczy. <- podręcznikowa definicja n00ba ;)

Dan the Automator 13-08-2005 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZinC

Nie :-). A my powstaliśmy przed nimi, więc ukradli nam pomysł "strona o Tibii" :<. widzisz?

Dr. Omader 13-08-2005 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Nie :-). A my powstaliśmy przed nimi, więc ukradli nam pomysł "strona o Tibii" :<. widzisz?

Ze nie wspomne o jakze oryginalnie zakoszonej z tibia.de nazwie "Polish World of Tibia" ;)

Turc^^ 13-08-2005 17:14

Dobo ma racje :)
A propo Dobo i Dr.Omader zgadzacie sie na muj pomysl grafiki moga powstawac w krutszym czasiie :)????

Descartes 13-08-2005 17:40

Jestem w stu procentach ZA!

Turc^^ 13-08-2005 17:41

I to mi sie podoga, kto jest za niech zaglosuje w sondzie "TAK" !!!

Cloud streef 13-08-2005 21:56

****A Turc ty hamie *******ony. na tibia.org ten pomysl powstal dawno temu. prosiles nas o carlin sworda i o inne itemy. zrobilem ci a teraz ****a kradniesz pomysl. ty hamie *******ony. nie pokazuj się więcej na tibia.org.pl. nienawidze cię. kadniesz pomysly i dajesz na stronce tibia.pl wyjdz z tond hamie.

niedość że my ci przyslugi robilismy to ty teraz kradniesz i robisz plagiat na tibia.pl...... brak mi slow na ciebie. gdybym ja cie ****a spotkal to bys dlugo nie pochodzil ****a mac. na izbie bys wylondowal.

takich ludzi powinno ię za jaja na drzewie wieszać.

sorry za wulgaryzmy ale plagiaty mnie tak w****iają.........ahhh

pomysl z tibia.org.pl -.-

Kiveev 13-08-2005 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turc^^
Wpadlem na pomysl

Wyjdz, głupcze.

Konkurencja konkurencją, ale ludze, bez przesady ;<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40.