![]() |
Wojna ze Swe na new servie(Obsidia)
Kolejny przykład Power Abusingu na new servie ze strony naszych odwieczny wrogów szwedów, podjelem sie walki poniewaz mam dosyc Pa. Wiem ze niemam najmniejszych szans ale nawet najmniejszy frag pozwoli mi odczuc pewnego rodzaju satysfakcjie!!
http://rapidshare.de/files/3922714/War.JPG.html |
I znowu te wojny.
|
Cytuj:
|
PO co pchać się tam gdzie PKją?? Ja jak coś udaje niemca i tyle :D
|
Wstydzisz sie tego ze jestes Polakiem?
Boisz sie ze umrzesz za to ze jestes z Polski? |
Tak. Przez niektóre osoby [ 60 % Poslkich Graczy ] Wstydze sie tego. Bo są Noobami, Thiefami hackerami i power Abuserami. Dziwne że widzą to tylko u BR i SWE a nie u samych siebie. Szczerze, to nigdy nie miałem sytuacji zeby Szwed albo Brazyl. powiedzial na mnie 1 złe słowo, Polaków takich zaś było pełno - A żeby to chociaż mieli powód. Więc szanowny Siergiey - Tak, wstydze się Polaków na serverach.
|
Lól
Hmm ze szwedami na new servie nie wygrasz ponieważ oni są zawzięci i zeby wygrac potrafią grac nawet po 19h dziennie pozatym u nich chyba wakacje są kiedy indziej to kiedy Wy będziecie musieli kuć oni zaczną dopiero grac więc nie macie praktycznie szans...Chyba ze juz tam macie jakis tam pare h leveli
|
lol
Cytuj:
|
Huhuhuhu, aqrat sie tam na Obsidie wybieram xD Szkoda, ze jestem facc i musze czekac ten tydzien-dwa, bo bede strasznie w tyle ... A pacca szkoda mi kupowac na ostatnie 3 tygodnie wakacji ... Ale i tak widze, ze bedzie ciekawie ( jak na co 2 nowym servie ;P )
|
Wy***ana wojna... naprawde bardzo mądrze marnujesz czas...ale co tam
|
@ Whisper
"ze strony naszych odwieczny wrogów szwedów" - jak ktos jest od Ciebie lepszy to odrazu odwieczny wrog ? A co do wojny to za***ista xDD tylko chyba troche po dupie dostales <hahaa> |
rotfl'n lol
"jepać rzfeduw" "jeżdże polzka nie zginełma kiedy my rzyjemy" etc~ Kolejny polaczek biegający w biało czerownym kubraczku udaje zbawcę ludzkości. Suuuuuper -.- |
Cytuj:
Oni poprostu umieją wspólpracować (tak jak hmm 10% polaków grajacych w tibie ? ) nieważne ile grają i jakie mają lvl'e, ich przeciwnicy moga mieć nawet po 30+ lvl wiecej od nich, mogą mieć przewage liczebną a i tak oni najprawdopodbniej wygrają. Szwedzi są chyna najbardziej zoorganizowanymi ludzi w tibii. Co do nas, też niejesteśmy lepsi, może i oni grają te 19~h dziennie hmm ale i tak większość naszych w tych evul czasach 'sharuje' acce i zdarzają się takie 'przypadki' po 24h/7. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bójmy się, albowiem armageddon nadejdzie o.0 ojej :< blz no keal me ja wiem że ty masta jesteś i grasz bubble, kaczero i eternalem naraz :< Moge od dziś na ciebie mówić per "miszczu" ? o.0 |
Nie lize dupy szwedom ;) I wiem ze zawsze moge liczyc na ich pomoc bo juz nie raz mi pomogli i razem z nimi przyszedlem z innego serva wiec STFU!
|
No cóż... nikt nie wstydzi się że jest polakiem ale tibia to gra dla grania a nie dla szerzenia rasiolstwa -.- umrzeć za Polskę w Tibii? Ciekawe, tylko po c*** niszczyć sobie chara tylko dla tego ż einne polskie rasiole pchają się na wojne? Zginę za Polskę, ale tylko w tedy kiedy będzie trzeba, kiedyś nastą pi wojna a ja pójdę do wojska... ale w rl a nie w jakiś tam gierkach... zastanówcie się roche...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |