Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Jak skasować wątek tak aby śladu nie zostało. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45977)

Raul de Bar 13-08-2005 02:04

Jak skasować wątek tak aby śladu nie zostało.

Dni temu kilka założyłem na forum "Tiquanda update" wątek " update a ceny".
Wszedłem teraz na to forum a wątku nie ma.
Może moje opinie były cokolwiek kontrowersyjne ale wątek przez ponad 24 godziny się utrzymywał.
Najbardziej jednak dziwi mnie to że wątek skasowano tak że nie pozostawił po sobie żadnego śladu - nie ma notki że wątek był i został przez któregoś z moderatorów skasowany.
Proszę więc osobę która ów watek usunęła o poinformowanie mnie z jakiego powodu zrobiła to aż tak skutecznie.
Jeżeli osoba ta nie zechce poinformować mnie na forum może wysłać mi odpowiedź na priv.

Dr. Omader 13-08-2005 02:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Bar
Najbardziej jednak dziwi mnie to że wątek skasowano tak że nie pozostawił po sobie żadnego śladu - nie ma notki że wątek był i został przez któregoś z moderatorów skasowany.

A co w tym dziwnego? Czlowieku 3/4 tematow sa tak kasowane ze nie ma po nich sladu. Myslisz, ze jedyne tematy ktore kasujemy to sa te przy ktorych jest powod kasacji? Haha... Tego jest duzoooooo wiecej.
Przy kasacji moderator wybiera czy ma calkowicie skasowac temat, czy ma zostawic informacje o kasacji i powod. Powody rzadko sa zostawiane. Nie wiem czemu twoj temat zostal skasowany, ale wierze modkowi, ktory go skasowal, ze nalezalo go skasowac z jakis wzgledow ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Bar
Może moje opinie były cokolwiek kontrowersyjne ale wątek przez ponad 24 godziny się utrzymywał.

Za kontrowersyjne posty nie kasujemy tematow ;) Wrezcz przeciwnie, dobrze zeby takie byly, bo wtedy ludzie maja o czym rozmawiac. To ze utrzymal sie przez 24 godziny moze wynikac z tego, ze zaden modek wczesniej go nie czytal ;)

Raul de Bar 13-08-2005 02:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Przy kasacji moderator wybiera czy ma calkowicie skasowac temat, czy ma zostawic informacje o kasacji i powod. Powody rzadko sa zostawiane. Nie wiem czemu twoj temat zostal skasowany, ale wierze modkowi, ktory go skasowal, ze nalezalo go skasowac z jakis wzgledow ;)

W takim razie proszę osobę która ten temat skasowała o poinformowanie mnie dlaczego to zrobiła. O ile oczywiście jeszcze pamięta że cokolwiek robiła.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Za kontrowersyjne posty nie kasujemy tematow ;) Wrezcz przeciwnie, dobrze zeby takie byly, bo wtedy ludzie maja o czym rozmawiac. To ze utrzymal sie przez 24 godziny moze wynikac z tego, ze zaden modek wczesniej go nie czytal ;)

Jeżeli watek utrzymuje się ponad 24 godziny , ma 3 strony i ponad 20 wypowiedzi to jakiś modek _powinien_ sie nim zainteresować . od tego jest modkiem , nieprawdaż??

Raul 13-08-2005 10:31

Czytałem ten temat i osobiście uważam, że nie nadawał się do kasacji i przypuszczam, że nikt go nie usunął. Poprostu czasami się tak dzieje, że jakiś temat sam, bezpowrotnie znika z forum i w tym przypadku właśnie to mogło się stać.

snajper007 13-08-2005 12:58

Żeby temat sam znikał,wątpie, może pewnemu modkowi się nie podobał i go skasował bez podania przyczyny, komputer to nie zwierze, tematów nie zjada....

Dr. Omader 13-08-2005 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez snajper007
Żeby temat sam znikał,wątpie, może pewnemu modkowi się nie podobał i go skasował bez podania przyczyny, komputer to nie zwierze, tematów nie zjada....

Byly takie przypadki, ze temat znikal z niewiadomych przyczyn. Mam pelen dostep do logow akcji moderatorskich i nikt nie kasowal tamtych tematow, one poprostu rozplynely sie w powietrzu o.0
A z tym nie wiem co sie stalo :/

snajper007 13-08-2005 15:16

Znikały?To musi być jakiś błąd w portalu,było zawachanie prądu, bad sector na dysku, cokolwiek!No chyba,że niekarmisz komputera, jak głodny ma działać to woli temat z forum zjeść :D

Dr. Omader 13-08-2005 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez snajper007
Znikały?To musi być jakiś błąd w portalu,było zawachanie prądu, bad sector na dysku, cokolwiek!No chyba,że niekarmisz komputera, jak głodny ma działać to woli temat z forum zjeść :D

To na pewno sprawka Kurzowej Kukielki ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10.