![]() |
15 Knight Idzie Expic!
Jakoś Mnie dzisiaj tkneło i poszlem expic...zrobilem Level i na tym sie konczy bo bylem na caffe i koniec czasu...Prosze NIE śmiaź się ze skilli i eq bo to dosyc nowy swiat! http://rapidshare.de/files/3940080/1..._Exp_.rec.html
|
?
Czemu ma ten filmik służyc ? Knight na 15 lv idzie expic ... normalka :D
Kazda profesja chodzi expic, przeciez to logiczne :| Rownie dobze moglbym nakrecic filmik gdy expii 8 lv na trollach/mino :p Chlopie wez sie za cos fajniejszego a nie zasmiecasz forum :p Bez urazy oczywiscie ;) Pozdro 8o |
LoL!
to co mam nakrecic na 16 lvl ? daj mi jakispomysl a moze nakrece :)
|
Lepiej nabij lvl i dopiero nakrec jakis sensowny film.
|
Gosciu wez sie nie czepiaj przeciez powiedzialem bez urazy :p
@up Zgadzam sie w 100% ;) @edit OK, dam ci pomysl :) Nabij min. 25 lv i huntuj jakies silniejsze potworki solo albo w tej chwili z kumplami ;) Pozdro 8o |
Ale Jaki Lvl?
Ej jaki lvl i dajcie mi jakis przyklad o czym go nakrecic?
:evul: |
W edicie napisalem :p
|
Cytuj:
|
Hauhauha
Taki Kozak Jestes !? LoL sam masz 21 lvl i bedziesz mi tu sapal? wez masz skille jak kaczka na tym lvl!! LooSER!
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
Omg
Ej ziom 8o Ok, ja mam 21 lv, a ty jaki masz ... 16 xD
Ile ty masz lat ? Wygadasz na gowniaza :D I zachowujesz sie rowniesz tak samo, a twoja ortografia po prostu powala. Jeszcze jak krecisz takie filmy ... lol ! Wez sie koles zastanow nad soba czy wogule warto je krecic, ja mialem taka polewke z tego filmu ze nie wiem xD Koles idzie expic i sie podnieca xD @up up up Zgadzam sie ^^ Po kiego grzyba (to alternatywne okreslenie xD) krecisz takie beznadziejne filmy :| Zrob jeden ale dobry ! Jeszcze raz LOL xD @edit Zachowujesz sie jak n00b :| POzdro dla "BuRsZtYn" :) |
Lol!
widzisz mam 15 lvl a nie 21 !! na 21 zrobie se przynajmniej 58 jade do 20 lvl i dopiero skulluje a nie K***a na 21 lvl skille 48!!!! A i 3 ml LOL!
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
KOles wez sie zamknij, bo jak narazie to se posty nabijasz :|
1. Jakbys nie zauwazyl Knightowi baaaardzo wolno leci mlv 2. Jestes taki kozak a gowno mozesz xD 3. NIe odpowiedziales mi na pytanie gowniazu 8o 4. Ok, strzelam masz ... 10-12 laat :p :glupek: Nie bede sie klucil z gowniazem :| Mam zasady w przeciwienstwie do niektorych 8o |
@Dycio-Krs
omfg czlowieku on ma lepsze skille od ciebie wiec nie wiem z czego ty sie nabijasz =/ |
Ej i co wy sie K***a sie tak czepiacie nakrecie lepszy filmik to pogadamy!!to byl mój 1 film wiec prosze o SZACUNEK! :p :p Jak co mam 15 lat!
|
OK, wyjasnijmy sobie jedna sprawe :) Ja expie a skille sie nabijaja przyokazji, przestalem skillowac na 14-15 lv
|
Cytuj:
|
Nom ja przestalem na 11 ;];] no ok spokuj mi tu :P:P:P:P:P:P:P
|
Haha
Hehe, dobre =] Ale ja dalej mysle ze on ma 10-12 lat :p
|
Mysl co chcesz mam 15 lat :) Dobra skonczmy temat!! Nie przejmuje sie co wy se myslicie,mowicie,to byl mój pierwszy filmik sie go wogóle nie wstydze!!
Pozdro dla was! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |