Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dziwny problem z postaciami na rooku;( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46071)

Xowx 13-08-2005 20:54

Dziwny problem z postaciami na rooku;(

No wiec mam takie problem: mam pacc i zalozylem sobie postac na rooku ide sobie na raty i nagle postac sie zacina :( hity i chmurki pokazuja sie 1 kratke odemnie X( po jakims czasie moge sie troche ruszac ale potem znów to samo Zakladalem duzo postaci na rooku i na wszystkich to sie powtarza :( . ALe na mainie wszystko dobrze chodzi wiec..... POMOCY!!! ;( ;( ;( ;(

tomcio3396 13-08-2005 21:12

nie używaj tbi też raz tego użyłem i tak samo miałem

Yoh Asakura 13-08-2005 21:59

Pewnie masz lagi i tyle.Powiedz jaki masz ping*.

----------
*Ping możesz sprawdzić poprzez uruchomienie komendy "Uruchom" z menu start.Potem wpisz: ping -t onet.pl (lub wp) i voila.

Clubvoxx 13-08-2005 23:11

Kto ci Pacca sprzedał

OMG jakim cudem masz pacca chyba rodzicie cie wypieścili !! A co do twojego problemu to masz LAGI spowodowane albo pingiem albo netem moze masz za slaby albo tym że serv jest przepełniony albo znajduje sie a Amerycę (USA)

Wicker Men 13-08-2005 23:41

Masz lagi i tyle!!!!

Ellenhorin 13-08-2005 23:51

Nie to nie sa lagi.... takie freezy powoduje tbi pewnie na poprzedniej postaci nastawiles autouhanie na powiedzmy 200 i mniej hp a ze na rooku masz mniej hp to bot proboje Cie uhnac i powoduje freeza wlasnie dlatego przestalem tego uzywac :P

Wicker Men 14-08-2005 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellenhorin
Nie to nie sa lagi.... takie freezy powoduje tbi pewnie na poprzedniej postaci nastawiles autouhanie na powiedzmy 200 i mniej hp a ze na rooku masz mniej hp to bot proboje Cie uhnac i powoduje freeza wlasnie dlatego przestalem tego uzywac :P

a skad wiesz ze to nie lagi ? :P :]

Infernal Assassin 14-08-2005 00:43

Lagi, możliwe ale podejrzwam, że tbi a up up zostało to opisane... Wątpie ze lagi tylko na rook... Hym zastanowiliscie sie nad tym?? B)

Carl Fry 14-08-2005 01:07

ta ta ta lagi lagi lagi... a nikt nie pomyslal ze mapy (przykladowo z rookiem) zapisaly sie na czesciowo uszkodzonych sektorach dysku (bad block)?? mozesz sprobowac odinstalowac tibie i skasowac folder, potem zdefragmentuj dysk i odnowa zainstaluj tibie... powinno pomoc ale tez nie ma 100% pewnosci...

~ patrze ze sami informatycy na forum... n/c

@Xowx
mam nadzieje ze sie uda ;]

Gonzo von Krenzel 14-08-2005 01:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan-san
[...]Powiedz jaki masz ping*.

----------
*Ping możesz sprawdzić poprzez uruchomienie komendy "Uruchom" z menu start.Potem wpisz: ping -t onet.pl (lub wp) i voila.

Przygadał kocioł garnkowi... ¬¬

Xowx 14-08-2005 10:01

Nie mam lagow-.-bo jakos tylko na rooku tak jest i nie uzywam tbi. Sprobuje preinstalowac i zobaczymy

Ping mam :59

Lord Of Knight's 14-08-2005 10:36

lol

@Clubvox : Moze go i wypieścili a moze sam sobie uzbierał to juz jego sprawa ze ma pacca.

@Topic : Hmm nie wiem mogą być to freezy/lagi/słabe łącze naprawde nie wiem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47.