Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Co chcielibyście aby cipy dodały przy następnym update??????? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46173)

sphinx123 14-08-2005 18:13

Co chcielibyście aby cipy dodały przy następnym update???????

Są już: polany,góry,jaskinie,lochy,dżungle,tereny zimowe,pustynie,piramidy,rzeki lawy a nawet nawiedzone statki.Ciekawe jaki nowy teren dojdzie w grudniu?Ciekawe czy wogóle dojdzie jakiś teren?Przydała by sie jakaś wyspa dla facców bo zwiedziłem już cały teren dostępny dla darmowych kont i niemam już co eksplorować(trudne słowo :P).Chciałbym także usunięcia soul pointsów,nowe czary i potwory ,które niewyglądają jak normalni gracze (-.-).Mam tu na myśli Smugglerów,Assasinów czy Banditów.W ostatnim update cipy niewykazali inwencji przy projektowaniu potworów dla pacc :).

Dwarf 14-08-2005 18:14

Ja bym chcial.... podwodne miasto! :D Powtarzalem to juz przed wakacyjnum update ;)

Xagar 14-08-2005 18:17

ja bym chcial zeby nie bylo noobow ;)

@up

Niezly pomysl ale pamietaj ze tibia dzieje sie w sredniowieczu

Karrith 14-08-2005 18:23

a jak dla mnie to najlepiej wiecej miast "zimowych", czyli tych, w ktorych pada sniezek itp:)

Ellenhorin 14-08-2005 18:24

Miasto ktore na wejscie ma bramke lvlowa 40+ ^^

@Down
Po 1 edytuj posty po 2 kup slownik bo nie rozumiem co tam piszesz -.-

laki luk 14-08-2005 18:34

Ja naprwade chcialbym rzeby nie było noobków bo to jest denerwujonce jak jakis noob podbiega do mnie i muwi free itemz plx

laki luk 14-08-2005 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ellenhorin
Miasto ktore na wejscie ma bramke lvlowa 40+ ^^

co ,z bramko jak jeste pewnie boobem qrwa

Racon 14-08-2005 18:37

Miasto śmierci.

Yoh Asakura 14-08-2005 18:47

Nie,no nie przesadzajcie,dopiero ten letni wszedł a Wy już o zimowym dyskutujecie :)
Ale żeby nie było offtopica to,też się wypowiem co bym chciał.
Otóż,mogliby zrobić pare klasztorów,ot takie małe urozmaicenie...

Maximus89 14-08-2005 18:58

przydałyby się nowe Outfity dla pacc i facc

Kraon 14-08-2005 18:58

A ja bym chciał zeby wprowadzili jakies fajne zamki :D. Tylko nie takie ze to mozna wykupic na GH albo ze jest to siedziba potworów, tylko cos takiego zeby tam byli jacys straznicy czy cus i zeby z tym jakieś ciekawe questy wymyślili.

kaczi 14-08-2005 20:57

Odległe polany, góry, po których można chodzić ( :)), mam namyśli tu Italie w średniowieczu :)

Yerhilliaeh 14-08-2005 21:06

sex shop ;) i wibrator w kształcie piły elektrycznej

Vetepe 14-08-2005 22:04

Ja proponuję nowe outfity i jakaś zmiana na rooku chociaż pomysł z podwodnym miastem też niezły

Nevons 14-08-2005 22:07

ja bym tam chciał tibie 3D :P:P:P

Tibio-gracz 14-08-2005 22:13

Ja bym chcial nowe zimowe tereny z nowymi potworami (tylko dla PACC),nowe outfity, zeby mozna bylo kupic konie i na nich jezdzic tak jak w Sacred (oczywiscie tylko dla PACC) i nowe itemki.

M@rz 14-08-2005 22:42

ja bym chcial WIENCEJ PRAW DLA FACC i zmienajonce sie pory roku

Adrian! 14-08-2005 22:42

a ja bym chciał żeby były nowe outfity ale nie takie że sie je wybiera tylko takie że trzeba je najpierw kupić...
żeby była lepsza grafika w czasie używania magii.....i żeby były pory roku.. no i itemy tylko dla danej profesji ;)

Dwarf 14-08-2005 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xagar
ja bym chcial zeby nie bylo noobow ;)

@up

Niezly pomysl ale pamietaj ze tibia dzieje sie w sredniowieczu

No dobra... ale to nie sa totalne realia sredniowieczne... czy w sredniowieczu rycerze sie leczyli? nah czy byly takie potwory jak teraz w tibii?nah... no widzisz podwodne miasto to pomysl wsan raz :D

Knight Simon Dark lord 14-08-2005 22:52

:topic: kurcze zawsze tak jest po grudniowym upie myśleli o letnim po letnim myślą o grudiowym i tak w kółko

on topic:
chciałbym by były bronie co atakują na dystans dla sorca ale nie o runy tylko jakieś różdżki co ich atak był zależny od mlvl dzięki temu maogiwe by nie musieli co chwile celować i żeby były różdżki które strzelają np z gfb lub hmm i miały określony czas działanie by nie nadużywać np 60 minut z hmm i oczywiście hity były by odpowiednio zmniejszone by cały czas było bardzij opłacalne strzelanie z run niż z różdżki i np by było
hmm-60 minut
gfb-30 minut
explo-15 minut
i sorce i druidzi by skorzystali bo by w końcu nie musieli celować w potwora by go trafić
i chciałbym by było miasto nie umarłych tak jak jest miasto elfów,krasnolódów amazonek (można tak chyba nazwać carlin) mintwallin może nie można tego nazwać miastem całkowicie ale jest to żeby było tak by nie umarli byli by np zamiast monka w światyni byłby necromancer w gildii sorców priestess i druidów paladynów ghoul (na ten przykład) i knightów ds i było by fajnie oraz by powiekszyli expowiska dla facc z rotami i dwarfami bo to są najlepsze expowiska i najczęściej uczęszczany więc było by więcej miejsca dla innych

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15.