![]() |
Świezy Annihilator po update na Eterni!
Wiec dzisiaj o godzinie 16:00~ Team na Eterni wykonal Anni.
Zamieszczam te 2 screeny dla Gottriego :) http://img.photobucket.com/albums/v237/Misieq/sca.jpg http://img.photobucket.com/albums/v237/Misieq/exdeh.jpg Gratz dla Nich ^^ Yours Gogus. |
Gratz udanego questa :P
|
No ładnie ładnie :) Kolejny Anni~ ukończony pomyślnie :) Ja sie tylko zastanawiam po co tym ludziom ten misiek ;)
|
Nice gratki ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Też wybrałbym miśka, fajnie mieć poprostu rara. |
Ta nie każdy posiada coś takiego ...
|
Magic sword to chyba tez rar??
|
Cytuj:
tak sie sklada ze wszystko co jest nagroda z anni jest rarem, albo ja sie myle;/. w sumie tez bym miska wybral:> |
spoko ss gratz dla nich ^^
|
No Ładnie :)
Nie Wiem Po Co Brałeś Anihilator Bera.... Ale wielkie gZ B) |
No Ładnie :)
Kolejny Anni Nie Wiem Tylko Po Co Ci Ten Anihilator Ber.... :D |
....
Do wszystkich ktorzy mowia ze wezma miska gwarantuje wam ze jezeli staniecie kiedykolwiek w tym pokoju i bedziecie mieli do wyboru mis(nic nie robiacy tlyko ozdoba) a SoV ScA (ktore mozna sellnac za 3-5 mln) wybierzecie bron poniewaz chec pieniedzy jest wieksza niz chec zainponowania innym ja bez najmniejszych skrupulow mowie ze wzial bym axe chodzby sie walilo i palilo :)
|
Cytuj:
stary postac ktora zrobi anni, "powinna" juz byc bogata, a pozatym miska takze mozna sellnac za duza kase >.> |
Miś to fajny rar :)
I fajnie sie prezentuje w domku ;) |
Up. Swieta racja x]
ja np. kiedy zrobie anni, wezme sobie Demon armorka a dlaczego demon armor? poniewaz C legsy + Demon armor + Demon helmet beda ladnie wygladaly, a jezeli zarobic to jasne ze soVa ;< |
SkoRupa:
- Edytuj posty. - A czy to on go brał, czy osoba która stała obok niego? Bo mi się zdaję, że osoba która stała obok niego. Pozatym: Misia za dużo kasy można sellnąć, wiele osób pragnęło by go mieć. |
oo ulubiona Eternia gratz wykonania qesta
;) Hail Pinks:) |
Ale co bylo w boxie oprocz misia? bo Container byl zrobiony chyba po to zeby zmiescic wiecej niz jedna rzecz prawda?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |