![]() |
Anhilator-Setzer Gambler 203ms
Macie tu link do Anhi robionego prez Setzera filmik juz troche ma ale moze go niektozy nie widzieli oglądajcie.
http://rapidshare.de/files/3787651/S...lator.rec.html Film na starą Tibie |
... Qs ?? ...
|
buahah!! sam jestess jak ten QS myslisz ze 100 lvl nie bedzie wiedzial ze od demonow w dol trzeba pojsc na anni? lol. P.S filmik z tibia.de
|
Jakby ktos sie pytal dlaczego komus wyskakuje blad to to jest pod tibie 7.41
Spoko anni QS to jest jak jest cala droga pokazana do questu a tu jest juz ostatnia czesc nuub;p |
... wiem tylko tyle , że to jest quest ...
|
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
-.-ale-.-o-.-nim-.-mozna-.-rozmawiac-.- |
na filmku setzer gambler ma 203lvl a nie 201 ale pozatym filmik zaje*****
|
Szkoda że nie poszedl na anihilatora po update bo teraz nie za bardzo moge oglądać ten film (nie chce mi się ściągać starszej wersji :/)
|
a ja se zobaczyłem filmi k i było warto nie tylko że zabili oni wszystko demony w 3 sekundy ale ze ta baba wzioła prezent i był tam anihilationbear :] nareście wiem co tam się kryje ;p
|
Cudny film :) Dziwne, że Setz tak długo czekał z wykonaniem tego questa :) Ja bym nie wytrzymal (i nie wytrzymuje...), ale dla sorca to musi byc duzo wyzszy lvl niz 100 na swiatach pvp.
|
8o Fajny filmik. A co daje ten misiek??
|
ornament :S
|
Cytuj:
|
Odnośnie quest spoillingu:
Annihilator, Demon helmet(jeżeli pokazuje tylko final room) oraz deratyzacja rooka(ten jest opiasny na tibia.com) to questy jakie można pokazywać na tibia.pl Reszta odpada. A co do filmu: Annihilator jak Annihilator. Przejadało się już to. |
:/
mi to nie chce dzialac
"Debug assertion in line 1332 of module "Communication_ex" filed. The error has ben saved in the file error.txt. Please submit the information in the file errer.txt to a tutor." trzeba chyba 7.4 ale skad wziasc? z tibia.pl nie moge -.- |
rehost plz? :/
|
Cytuj:
http://download.tibia.org.pl/index.p...&id=2&file=168 tu jest klient tibii 7.41 |
Krótko i na temat ;] To chyba tyle na temat tego anihhi ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |