![]() |
Pytanie o maga !
Mam pytanko , troche szykałem na forum ale nieznalazłem odpowiedzi na moje pytanie . Mianowicie jaki jest potrzebny magic level , na jakim levelu ?
prosze o odpowiedź . ;) |
10lvl-60mlvl a potem jak chcesz....
|
By najmniej nieumiem ci pomuc poniewaz niezrozumiałem twojego pytania prosze napisz jaśniej o co chodzi i który masz lv?? :confused:
|
jemu chodzi o to jaki lvl do jakiego mlvl
nie ma odpowiedniego mlvl do lvla najlepiej do 30 lvla trzymać sie granicy 10 mlvl wiecej a potem będzie zależalo o tego jak długo expisz,czy używasz run,czy siedzisz pod dp i robisz runy |
To zalezy wylacznie od ciebie ja na 12 levlu mialem 25 magic level ale to moim zdaniem przesada
|
Powiem ci ze im wyzszy lvl tym trudniej dbac o mlvl...jak bendziesz kolo 35-40 lvl zaczniesz wydawac kase na runy szukac prowiderów a nie robic ich sam.Wiec od poczatku staraj sie nabic troche mlvla, jednak nie przesadzaj.Knight Simon Dark lord ma racje jednak po jakims czasnie zaczniesz szybciej lvlowac niz wbijac mlvl ;).
Sorx za literówki jesli sa ; p dyzortografia Sux -.- |
To zalezy tylko Od ciebie jeden z najwyzszych mlvl(80) w calej tibi ma 40 elder...
A 100 master z Beryli ma dosc niski mlvl(56) jak na lvl. Wiec wszytko zalezy od Ciebie... |
Ja widziałem na innej stronce kalkulator to sie tak liczy optymalny magic lvl dla maga to : lvl * 3 /2 czyli np. 20 lvl - 30mlvl oczywiscie im wiekszy tym lepszy :p
|
Cytuj:
|
@offtopic
Ja mialem podobny problem.. Ale z knajtem. A mianowicie, kiedy knajt, ktory łazi i expi, i stara sie regularnie spalac mane ilekroć tylko może, powinien wkroczyć w 4mlv? Mi sie osobiscie nie chcialo czekac, wiec na 20+ poziomie dopompowałem sie mana fluidami za 5k.. |
To zależy od Ciebie. Jeżeli uznasz że twój mlvl Ci sie podoba i uważasz,że jest dobry to jest dobry a jak nie to treń dalej.....wszystko zależy od Ciebie.. :)
|
dzieki za odpowiedź , ja mam np uhnmakera 11 lv i magic lv 22 , teraz chce sobie zrobic sroca , bo knight mi sie znodził ( mam najta 25 lv ) i juz mam 10 lv i mlv 12 (jak narazie ) :]
|
Cytuj:
|
Mastro Daro ma 140 lvl i 85 mlvl ale max wali z sd 882
Cachero ma 221 lvl i 75 mlvl a wali z sd 1100 Wiec nie tylko mlvl zalezy od ilosci obrazen zadawanych od runek ale tez lvl. Jesli masz bezmyslnie stac pod dp i bic mlvl to na pewno duzo nie osiagniesz z hmm. Idz na roty |
Postaraj sie wbic 40 mlvl na 10 lvlu i bedzie spox. A potem jak juz chcesz ;)
|
Cytuj:
|
powinienies do 25lvl nabic 50m lvl i potem masz luz (potem na 35 57m lvl) i potem juz jach chcesz
|
X( 8o
Cytuj:
|
Cytuj:
ynteligentny to ty nie jestes...... jakbys chociaz troche pomyslal to bys wiedzial ze napisalem to dla jaj >.> no, ale ty myslisz ze to ja jestem noob... |
Cachero ma dobrze... kilka ciosow z SD i demon pada.. a z HMM wali po 500+. OMG :]
Ja mam 21 lvl i 31 mlvl, i według mnie jest to troche za mało... Gdybym zrobił 35 mlvl na tym 21 lvlu, to bym był już syty :] Zdaje mi się, że ten 35 mlvl można jeszcze łatwo zrobić, tak więc postaraj się dobić do 35 mlvla, a potem między huntami runki rób. Wtedy się utrzymasz :] Sorcerer musi uważać na mlvl! Inaczej będzie walił z broni xD (straszne....) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |