![]() |
konta przez tibia.pl
troche boje sie pisac o moim pomysle (pownie jak nie napisze to mi sie wyda beznadziejny ale kit)
Drodzy pansywo administratorzy... kurcze nie wiem jak to napisac no dobra chodzi mi oto ze moze dogadalibyscie sie jakos z tibia.com zeby mozna bylo zakladac konta przez tibie.pl napiszcie co sadzicie o tym pomysle |
Po co?? aha rozumiem dzieci w wieku 10 lat chca grac w ta gre i nie znaja Angielskiego rozumiem :P
Edit: @down:w sumie masz racje ze przez tibia.pl :D |
|
... BIG LOL , mocne z tym linkiem :D , ale on chce chyba , żeby ten link był gdzieś w widocznym miejscu na stronie głównej , a nie na forum :p ...
|
Cytuj:
|
ROTFL. Jak ty chcesz bez znajomości angielskiego grać w Tibię? Przecież znajomość języka angielskiego to PODSTAWA mości panie.
|
ja angielski znam wstopniu zadowalajacym do granie w tibie mi wystarcza zazwyczaj
|
No to dasz rade sam zalozyc sobie konto, bez pomocy tibia.pl. A moze nie umiesz zrobic fejka tibia.com i chcesz hackowac niby przez tibia.pl? Nie przejdzie :P
@a to z linkiem dobre :P |
Ja to jeszcze zamiast ulatwiac tworzenie konto to bym wprowadzil test na intelinecje i znajomosc jezyka angielskiego.
|
ja niechce ulatwien dla siebie (bo to ma bzc ulatwienie) tzlko dla innzch newbie ktorzy no coz ktorzy czasami nie wiedza o roznych rzeczach
a pozatym to mialo by dodac popularnosci tibi.pl |
głupota (az sie wysililem zeby wcisnac alt i napisac: Ł)
|
Wiecej noobow ktorzy nawet konta by nie potrafili zalorzyc w tibi nie potrzeba, jest ich juz i tak wystarczajaca duzo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |