Van_Waterflew |
16-08-2005 15:47 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelscott
Hmm Tibia.pl jest oficjalnym serwisem o Tibii a jednak od tygodnia nie ma tu w dziale POTWORY statystyk nowych potworów. Nie przeszkadza mi to zbytnio ale na mało znanej stronie www.tibia.wot.pl jest to już od "dawna". Gdzie ta oficjalność ?? :evul: :evul:
|
gościu sam posiedź na spawnach potworków to dowiesz sie sam jak zachowujo ile majo hp a i sprubuj potem je ssumonwac noi zobaczysz czy sie je da czy ilość many jaka jest potrzebna by danego potworka summonować...
PS:Dla ciebie i nnych gości którzy nie wiedzą jak sie zachowują nowe potworki dla facc (nie mam pacca) napisze tabelke:
_____________________________________________ Smuggler_____________________________________________
Cytuj:
Hmmmmm troche silniejszy rot dotąd wypadło mi: combat knife, 10gp, torches...
|
_____________________________________________ Bandit_____________________________________________
Cytuj:
Hmmmmm troche silniejszy od wild warriora dotąd wypadło mi: combat knife, około 30gp, torches, war hammer, mace, brass armor...
|
_____________________________________________ Tarantula_____________________________________________
Cytuj:
No to jest jsuz troche wyszsza szkoła jazdy :D tarantula jest szybka jak gs i ma atak mniej wiecej jak cyclop najlepiej zabić jo knightem przy słabych skillach na full defie używając run, wyszsze lvle biją jak chcą, pallki powinny walić je z blokerem poneiwarz w dark cathedral jest mało miejsca do uciekania loot:kasa, time ring, coś jeszce?
|
|