![]() |
Lol! Daj [img] i [/img]
Wpisz [img]www.://Obrazek jaki to tam masz[/img] I wtedy przeczytam. A; i jak umieszczasz przez imageshchacka, to bierz to ostatnie. |
Przeczytalem wszystkie i doszedlem do wniosku ze jak na pierwszy fake to calkiem niezle ci to wyszlo ;)
@up: Byles pierwszy EDIT:Zauwazylem jeden blad: General Hejer says:Tu wasz(powinno byc "WAS") opuszcze ale jeszcze tu wruce. |
@crowal Prosza bardzo juz jest
@up wiem ale robilem go juz wieczorem i sie pomyliłem Czego nikt nie komentuje;( |
Krótko - Dobry fake'i nie jest zly. 9/10
|
Wszystko super. Rob dalej ale zle wklejiles wybuchy. :) Ja sie na tym nieznam dobrze ale rob dalej. ;)
|
Jak na pierwszy raz nieżle.Tylko że troche napisy żle wklejone i w 1,2,3 jest dragon a w 4 nie ma.
Ale niezałamuj sie ja swoje początki miałem gorsze ;) |
:)
Obiecałem że ocenie i oceniam. Bardzo ładny fake. Jak na pierwszy to nie mam nic do zażucenia, oprócz tego że Orci... Ja i Oerta rozpoczęliśm Erę Orków @Demengo ją podtrzymywał... I na tym się nie skończyło. Nie wiadomo jeszcze na czym to się skończy... :( Ale chyba czymś nie za dobrym... Dla tibii
A więc: Pomysł: 8.1/10 Wykonanie:9.1/10 Ogólnie 9/10 Oby tak dalej!!! |
Acha i mam prosbe jakby ktos mial minoatury i ludzi w kazdej pozycji ludzi(amazonki itp) zeby zaslał mi na PW :) z góry thx.
@crowal wiem co to sa ale nie moglem tam znalesc ;/ |
Cytuj:
|
nice
no niezle jak na 1 raz (pozdro dla ptaszydla z celesty)
|
To moze tak pokolei:
-zle wklejone w 1 obrazku krzeslo (maly blad) -burst arrows nierowno polozone (maly blad) (chyba) -"exovo mort hur" zle powklejane (maly blad) -Exevo gran mas vis" w sumie tez maly blad - a i bym zapomnial GFB (ale komu sie chce tak rowno all wklejac...) Biorąc pod uwage, ze to twoj pierwszy fake, to jest ladny, male problemy z wklejaniem (ja mialem wiekszy :p) a co do tych bledow to sa malutkei, i dla tego myśle, że na 8,5/9 na 10 zaslugujesz. Ciekawa Fabula. Wielkie GZ. Czekam na nastepna czesc Pozdro ;) |
Jak to naprawde ty ******** to wielkie gratz niepodoba mi sie muj wyglond w tym fake :]
|
Ok skoro widze ze jest tyle dobrych komentow juz biore sie do 2 czesci
Ps.Pozdro turok XD jak cchesz moge ci kazdy srcenn po kolei na gg wyslacXD |
Siema B) To ja Mosak , wasz wybawca :p , nie żartuje . Fajny feka , ja jako wybawca :)
|
Cytuj:
Moich fajków prawie nikt nie komentował ale jak doszedł komentarz, kolesia który ocenił mójm fejk na 11/10 to normalnie zabrałem się za 2 :p Mój drugi fajk był o wieele lepszy od 1. . . Rób more tylko najpierw powklejaj sysko a na końcu imiona, słowa itp. itd. Pozdrawiam prawie syskich. . . Jak to mówi moja siostra: "Bajsza. . . Mam nadzieję że was nie spotkam" :p |
chcialbym powiedziec ze dzis wieczorem lub jutro rano bedzie 2 czesc
@down 11:) i bedzie ona za jakies 20 minut |
@up
Jak wchodziłem w temat to myslalem ze juz jest ;<. A tak propo ile bedzie obrazkow niejwiecej w 2 czesci?? :) |
2 CZESC!!!!!!!!!!!!! juz jest:)
|
Dupa tam że zginołem :p Ale mam nadzieje że mnie szybko wskrzesicie :) Bo ja tym orcom dupe skopie haha :cup: :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:48. |