![]() |
New axe!
Expowalem sobie jak zawsze na Dragach i Dlach. A tu nagle w martwym Dlu jakies nowe axe. Zamieszczam ss jak ktos wie cos wiecej to prosze o pomoc!
01:31 You see a golden axe (Atk:42 Def:21).It weighs 36.0 oz. http://i2.photobucket.com/albums/y42...ska123/Wow.jpg |
hmm... ciekawe
bardzo ladny ten axe i w dodatku ladne staty ma B) |
Nono, wyglada niezle. Ale pewnie jest dwureczny = lepsze dlance ;P
Ghally zreszta tez troche |
nie znalazlem takiego axe w .spr ... ale no nic ; ]
|
hmmmmmmm....
A mi sie wydaje ze to fake ponieważ w spr nie ma takiego axe i na screenie masz 125 lvl a w podpisie 85. Tyle, poprostu moim zdaniem to Fake.
|
=p
I co Ty jeszcze ciekawego wymyślisz :>
|
delete plz kolejny koles mysli ze zrobi gówniane fake i wszyscy sie nabiora
|
Sondzonc po backpacku znalazleś tego axe po updacie , a wienc crip soft zafundowalo wiencej niespodzianek niz tylko nowy teren. A ten axe ładyn a w dodatku macny jest .(Gratuluje ci chyba jako pierwsz znalazles nowom broń ) brawo brawo . :]
|
Moge się pewnie mylić, ale to jest fake. Przesznupałem już nieraz całe .spr po updacie i nigdy na coś chociaż troche podobnego do tego się nie natknąłem. Bleh, nie "wyszło" Ci.
|
Bla, bla, bla
Fake, fake, fake |
Cytuj:
ontopic: Mi sie wydaje, ze to fake... \/ Lol, jakby ich nie dal w .spr to bys ich nie widzial, noobku :/ |
jezuu znowu wszyscy mysla ze to fake??
Koles sie nameczyl zeby go zdobyc a wy go posadzacie o fake'i?? jestescie bezczelni.. moze CIpsoft udostepnil nowe itemki!! a jeszcze ich niedal w .spr skad macie pewnosc?? ja wam mowie ze to na 100 % nie jest fake!! i gratz dla tego pana!! ze sie natrudzil i ze chcial opublikowac znalezisko!! GRATZ GRATZ GRATZ i jeszcze raz GRATZ! :] Ladne!!Napisz mi prv czy dwureczne plx?? :D |
Cytuj:
@Topic Fake jak nic ;d |
Cytuj:
|
...
wy widzicie dzial??...pomoge wam to sa fake !!!:|
// jest w dziale fake'i ponieważ go przeniosłem cfaniaczku -.- |
Mi sie ten axe podoba ładnie zrobiony szkoda tylko, że fake :'(
|
Fake!
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fake i tyle... Ludzie nie mówcie głupio - Gratz Gratz!!!1111oneoneonerazrazraz....
Jeśli nie ma takiego pliku w .spr znaczy to, ze nie ma takiego czegos w grze... Jaaaa. Zwyczajny Fake i tyle "Bleee Ivul! Wkrety wciska" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |