![]() |
Geo pod MS(gora z cycami)
Mam do was pytanie jak dlugi tam jest respawn. Nie prosze od odpoweidzi typu z enei damy rady poszedlem tam z dwoima koelgami knightami i jakos jeden padl:) a teraz doczekac sie nei mozmey na drugiego
|
nie opłaca się tam chodzić na hunta bo resp jest bardzo dluuuuuuuugi około 15-20 minut
|
to gdzie chodzic bo do dwarf hell dziekuje zeby mi 4-5geo wyskoczylo za winkla
|
Ja znam praktycznie jedno miejsce z geo - triangle tower, lecz tam dobra ochrona jest.Podobno sa tez pod pustynia i gleeeeeeboko w hell gate, znam tylko 1 osobe ktora go widziala w hg...
|
ja sie pochwale mojim palkiem blokowałem 2 geo na całego questa z dwarven axe zużyłem sam 10 uhów . a geo s± proste (gdyby sie nie uhały jak naćpane) nieołaca sie ł±Ľić na nie --,--
|
wedug mnie sie oplaca na 4/5geo shodzi nam 1 uh:) a stoimy przy nim z minute ja wale gs-em + sword ring z ringiem mam skile 66 w swordzie a kolega war hammerem ze skilem 75 w clubie bez club ringa i jakos pada:) bez wieszych klopotow
|
Dwarf Hell?
Huh.. Jak bylem robic tam quest to naliczylem 12geo na raz, ja z koleg± block a typy na 60 i 70 lali je z sd bo rady nie dawali. Mi poszedl na nie bp uhów. Tak w sumie to mozna se pujsc z wiecsza ekipa tam expic :P Fajna zabawa.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |