![]() |
Isara Kazordoon night - Godkiller Bhaal traped by ...11 lvls -.-!
Hiho !
Godkiller Bhaal traped by 11 lvls, in near Kazordoon depot (lol). But.....was it possible to kill him there?? by 11 lvls?? hmmm..... http://rapidshare.de/files/4022546/swift_here_2.rec.html <----- Film !! |
zaje***** :D
szkoda ze znowu przegapilem jakies fajne akcje : ( |
hrrrr . . .
Raczej nie mielismy szans no ale cuz :confused: 5bp w plecy to juz cos :flaga_pl: :evul:
nie ma to jak nie umiec stac w trapie i uciekac ;( moze by cos dalo sie zdzialac wiecej. . . i wkoncu by padl :cup: |
jakie 5 bp, on chyba z 10 uhow zuzyl, a wogole to mogles krecic cala wczesniejsza bitwe >.<
|
....
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol
Już myślałem że padnie :P ale nie dał się extra że walczycie z PA gratz dla was
@ Zassay w Filmie czemu kampiłeś w Dp mogłeś pomoc zaoferowac sdkiem ;) |
ja tez mam filmik ale sie urywa po tym jak uciekla ta babka (96 pall chyba :P )
|
Do Denfenders 0.o
X( jak my trapowalismy godkilera to defenders stalo w dp . . . zamiast pomuc . . . moze by zgina . . . taka samy sytuacja byla z waterss vega on wybiegl . . . a wy stoicie w tym dp i jeszcze mu blokujecie to bylo wrecz :cup: mistrzowski posuniecie :cup:
|
Bardz mnie rozmieszyl jeden z tekstow ktory pojawil sie na filmiku :)
Oto i on:11:16 Rafal Gala: NIE PODDAWAC SIE ON MA Z 30 BP UH TYLKO |
I znowu ominołem akcje -,-
|
;)
Ja tam byłem :p wczesniejsza akcja z nibborem~ była lepsza, mam filmik ale krotki :p , ale tez nie zakonczyla sie jego deadem... z czasem kogoś ubijemy :D
Hail Defenders~ |
Hmm... 30 ?
Cytuj:
tylko 30 czy aż 30 bp uh? 30 x 20 = 600 uhuw Przyjmijmy ze Godkiller sie uha za 500 hp tak więc: 600 uhs x (+)(-)500 hp daje nam okolo 300 000 hp tak wiec jeżeli kazdy strzał z HMM od 11 lvla zadawał obrażenia 30 (dobrze by bylo gdyby tak weszlo) to 300 000 : 30 = 30 000 strzalow z hmm. Idąc dalej 30 000 : 5 (bo tyle jest w runie HMM strzałów) daje nam to 6 000 run. 6 000 : 20 = 300 bp HMM. tak wiec zakładając ze Godkiller miał 30 bp uh i kazdy z druidow zadwal mu zawsze obrazenia rowne 30 to zeb7y go ubić trza by było miec jakies 300 bp hmm o.o Możliwe że sie pomylilem gdzieś.... |
@up
Co masz z matmy ? |
Cytuj:
cya |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |