![]() |
Moje miasto na Tibianews ?
Dzisiaj sobie wszedlem na www.tibianews.net patrze a tam zdjecie kawiarenki internetowej z mojego miasto :P ale sie ucieszylem :P tak tak dzieki arturo182
http://www.tibianews.net/picday/000488.jpg |
Ładne , widać że kawiarenka chyba stylowana na TIBIE :D Jeszcze ten tibisjki ludzik, przyjade do kazodron :P
|
Nie dokońca rozumiem o co chodzi w tym topicku? Wiesz mi, ale ludzi z forum raczej nie obchodzi, gdzie mieszkasz... A kafejki internetowe są prawie w każdym mieście.
Offtopic: I tak to zdjęcie roxuje: http://img151.imageshack.us/img151/7181/0004822ne.jpg Mapa z Counter Strike co wam przypomina? ;) Rookgaard |
Bełchatów.
To Jest Kawiarenka Z Belchatowa Widzialem JĄ...
Ale Po Co Tu To Umieszczasz ?? |
bo sie ucieszylem ze na tibianews jest... a dobra juz nie bede tlumaczyl po prostu fajnie jak na takiej stronie jest fotka z takiej dziury (czyt. male miasto)
|
:)
Bełchatów roxuje :P tez wiem o tej caffe kilku moich kumpli często tam przebywa. Fajnie zobaczyc sobie coś z mojego miasteczka.
A tak btw. tych kumpli to jak cośto PW ;) Cya |
U mnie jest podomnie w cffe
|
Ucieszyłeś się? Bo zdjęcie zobaczyłeś ze swojego miasta?
A pozatym: Było już kiedyś to zdjęcie na forum. |
yayayayay, czyzby belchatow byl najbardziej popularnym tibijskim miastem ?
Tak bardzo sie ciesze ze na takiej dobrej stronie zamiescili screen z takiej wiochy w ktorej mieszkam ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
a nie chodzi o to ze chce sie pochwalic, ze ma kafejke w miescie tylko o jej nazwe i styl @Topic wpadne kiedys ;;] |
Cytuj:
Wlasnie Bełchatów jest bardzo znany z takich wlasnie ludzi jak autor tego tematu, jaki i masa ludzi wypowiadajaca sie w wlasnie tu .... Wstyd, bo nic wiecej mi nie przychodzi na mysl teraz, czasami wstyd sie przyznac, ze mieszka sie wlasnie w tym miescie ..... ps. najlepsi sa Ci super wymiatacze co maja po 12-14 lat i siedza tam calymi dniami, a jedyne slowo ktore pisza bez bledow to " tibia " ..... ps.2 wioche to masz kilka kilometrow od Belchatowa, tak mowiac o tym ... |
Cytuj:
Wiesz moze jak sie nazywa ta plansza? xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |