![]() |
White Skull on rook
Gdy gralem Noobcharem na rooku to zobaczylem to 8o :
http://i17.photobucket.com/albums/b8...uny/pkrook.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b8...ny/pkrook2.jpg |
Moim zdaniem to mogło stać się tak samo jak przy bugu z wihte skullem w temple... czyli gościu miał 6lv, puścił fire balla, zabili tego gościa, on wrócił na rookgaard a w międzyczasie ktoś wlazł w jego fire fielda i sie zabił, więc nasz bohater zlapał skulla :D troche skomplikowane, ale może ktos sie w tym połapie. Nie mówie też, że tak mogło być na 100%...To tylko moje przypuszczenia
@Down: Może masz racje :) |
Lol? ladnie wklejony skull czemu tylko ty sie interesujesz tym skullem? tylko ty niejstes afk?
|
wtf
to nie zaden fake. to wszystko jest ralne i jeszcze cieple. pewnie ten koles dalej lata ze skullem po rooku na Azurze
|
Brawo dla Was wszystkich, rozkreca sie widze :)
|
to jest realne poprostu bug albo koles zabil czlowieka i dednol pare razy i czache sie ma przez 15 min
|
Dokladniej to bylo tak: ten nobeq mógl kogoś zabić (przypuszczalnie z hmm lub lmm) na 6lv i później padł i wrócił na rooka, a to działa tak jak wlasnie skull w temple... czyli go miał przez około 15 min... nie zbyt duża sensacja (osobiscie widziałem to pare razy)... Robicie jakąs sensacje z byle czego...
Pozdro ^^ |
Czy mi sie zdaje czy o tym było już ze 100 tematów ??
|
Wiadomosc z ostatniej chwili :
po smierci white skull znika :@ |
Już była setka takich tematów wystarczy poszukać i nie robić nowego tematu.
|
Cytuj:
@Topic jak wczesniej napisalem to jest normalne (czyt. 1 post) |
?
Cytuj:
|
Fake.
Ludziki, są minimalnie rozciągnięte. Czaszka jest za mała względem ich. |
Cytuj:
Co do screena to nie jest fake bo sam jak robilem uhmejkera to na rooku przy tym placu widzialem kolesia ze skullem. Tak samo jak w swiątyni czasami po deadzie wskoczy skull tak samo tutaj koles dednal ale pojchal juz na rooka i mial skulla -,- |
Cytuj:
|
No to może...NIe mówiłem, że na 100% tak było, więc juz nie musisz mi tu odrazu "lolować" ;)
|
@up: niee.. to pierwsze co mowiles to dobrze, marek tiiboman zle powiedzial :P
@marek tibioman: nieprawda! ja rzucilem fire fielda pod sklepem i chcialem ubic akfera, za 2 sekundy ktos mi w to wlazl i DEAD, skulla zlapalem przed dp!! nie wycelowalem celnownikiem w zioma, tylko puscilem, raz..dwa..wlazl ktos i dead!!! |
TO jest realne ja sam takiego skulla świadkiem byłem..., a gosciowi dopiero skull znikł po 15 minutach.... 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |